Revela’T homenatja la fotografia analògica

Text: Ajuntament de Vilassar de Dalt
260

Vilassar de Dalt ha estat punt de peregrinatge de tots aquells que reivindiquen la fotografia més tradicional, aquella que s’allunya dels estàndards i les tendències actuals i que només amb una pel·lícula i líquids és capaç de captura un instant de la realitat. La segona edició del Revela’T, organitzat per Espai Fotogràfic, ha captivat milers de visitants que es van deixat endur per la gran oferta tant d’exposicions com de xerrades i tallers que van omplir diversos punts del municipi durant tot el cap de setmana.

La presentació del festival va tenir lloc divendres al vespre a Can Manyer on es va donar la benvinguda per part de les autoritats locals a tots els participants del Revela’T. El director del festival, Pep Dominguez, va estar acompanyat durant la presentació de l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, i del regidor de Cultura, Xavier Yelo. La inauguració oficial es va formalitzar al parc de can Rafart el dissabte a les 12 del migdia en ple funcionament de les diverses activitats que van omplir el parc al llarg del dos dies. Tot plegat presidit pel gran cavall mecànic cedit per la Companyia Antigua&Barbuda.

Respecte l’edició del 2013, el festival ha passat de vuit a vint exposicions i han incorporat 31 microexposicions més que han omplert els aparadors dels comerços del municipi. Entre les exposicions destaquen les “Peces selectes” dels fons analògics de les galeries Valid Foto i Tagomago; “En elogi a l’Arte Povera fotogràfic” de Ribas Prous; la de Ca l’Isidret Edicions (amb Aleix Plademunt, Roger Guaus i Juan Diego Valera), Xose Gago, Josep Guiolà, Lola Montserrat, Paola de Grenet, Berta Vicente, Salva López, Ignasi Lopez, Ramon Casanova i Jorge Egea, Lea Tyrallová, Montse López, Andrei Farcasanu, Daniel Samanns o la del col·lectiu “Hablando en Plata”.

L’edifici de can Manyer va acollir totes les trobades i els tallers amb personatges destacats del món de la fotografia analògica i de les seves tècniques.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí