Salut mes amis!!!

Mon Petit Atelier.
248

Des de Mon Petit Atelier, us volem agrair a tots els qui heu fet possible que haguem pogut celebrar el nostre segon aniversari. Què puc dir-vos d’aquests dos anys? Doncs el balanç no pot ser més positiu!

La família d’alumnes de francès va creixent i cada dia l’escola es va consolidant en la nostra identitat i objectius. Tothom hi troba el que busca: aprendre (amb les classes), refrescar el seu francès (amb els grups de conversa), passar una estona distesa en francès (amb el Petit Déjeuner, les converses temàtiques sobre pel·lícules en francès, les activitats obertes a tothom, etc.). Tot un munt de coses que pots trobar a l’escola…

Els nostres alumnes aprenen francès d’una manera seriosa, familiar, divertida i amb la qualitat i rigor que ens caracteritza. Cada any assolim els objectius d’aprenentatge previstos. Ens omple d’emoció i d’orgull quan els alumnes tornen de vacances i ens expliquen que després d’un any amb nosaltres, han anat a França i s’han entès i s’han pogut comunicar sense por i amb fluïdesa. No us podeu imaginar com n’estan, de contents! I nosaltres encara més…. És una sensació com veure créixer als fills…

Un altre motiu d’orgull és que en el nostre 1r any que hem presentat alumnes als exàmens oficials de francès DELF B1 i B2, han aprovat el 100%. Èxit total!!! Estem encantats!

També ens anima veure com cada vegada tenim més alumnes joves. Els petits des dels 3 anys que ja fan els seus primers jocs i cançons en francès. I els adolescents, que escullen el francès com a segona llengua estrangera amb molt d’interès. No oblidem que hi ha 274 milions de francòfons al món i és la 3a llengua utilitzada en el món dels negocis!

Per acabar, també fer-vos saber que, tot i que ens hem especialitzat en l’ensenyament de la llengua francesa, a l’escola també fem altres llengües com l’anglès o l’alemany.

Millor que explicar-vos tot el que fem a l’escola, us convido que vingueu a conèixer-nos i comprovar per vosaltres mateixos la gran família que som. À très bientôt!

MON PETIT ATELIER
c/ Dr. J. Agell, 5 Local 4 · EL MASNOU
Tel. 93 348 20 91 · www.escolaiespaidefrances.com

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí