Trobada de càrrecs electes d’Esquerra Maresme a la Mostra de Cabrils

Text: Redacció
216

La 29ª edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils va ser el marc del sopar de membres electes d’Esquerra del Maresme que va tenir lloc el passat diumenge 21 d’agost. L’Anna Simó, actual secretària primera del Parlament i antiga consellera de Benestar i Famílies; Chakir el Homrani, diputat de Junts pel Sí i Bernat Picornell, senador de les Corts Generals van ser els convidats d’excepció. Hi van assistir, també, alcaldes i regidors dels municipis de la comarca.

Convidats, alcaldes i regidors van visitar alguns dels 63 estands de la mostra: el de l’Ajuntament on van saludar a l’alcaldessa de Cabrils, Lina Morales; i els de diverses entitats on es van interessar pels seus projectes i inquietuds, com per exemple La Societat La Concòrdia i el Projecte Nut. Així mateix es va aprofitar per mantenir una breu conversa amb el president de l’Associació d’Hostalers de Cabrils, Artur Masiques, per felicitar-los per la seva aportació a l’èxit de la Mostra i comentar el projecte de cicles formatius de grau mitjà d’hostaleria a l’IES Cabrils.

Aquest és el segon cop que ERC Cabrils, encapçalat pel portaveu municipal al consistori, Xavier Viudez, organitza el sopar de càrrecs electes d’ERC Maresme durant la Mostra, una mostra que reuneix a hostalers de Cabrils i de la comarca, i alguns dels vinicultors de Cabrils (Testuan) i la D.O. Alella. La Mostra ha esdevingut, un cop més, una cita obligada. I si el darrer any va servir més de 17.800 tastets, enguany aquesta xifra ja ha estat superada, amb 23.602 tastos i 4.099 tiquets de vi i cava venuts.

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí