La XIX edició del Festival de Música Clàssica Santa Florentina arriba al Castell Jalpí

Text: Redacció
333

Després de 16 anys celebrant-se a Canet de Mar, i 3 anys a Caldes d’Estrac, aquesta és la segona edició del Festival de Música Clàssica Santa Florentina que es programa al Castell Jalpí d’Arenys de Munt. La programació d’enguany inclou una Gala d’estrelles i una Gala de tenors, recitals de piano, un d’ells amb Albert Guinovart, tres orquestres, entre les que destaca la Polifònica de Puig-Reig, l’artista Ara Malikian amb el seu grup i el quartet Merel & Daniel Blanch. Així doncs, la programació d’enguany es manté fidel als principis del festival de promocionar i donar a conèixer joves promeses en l’àmbit musical i, també, artistes catalans.

Al XIX Festival de Música Clàssica Santa Florentina els concents seran a un quart d’onze de la nit, i prèviament hi haurà la possibilitat de gaudir del servei de restauració.

Gala d’estrelles. Divendres 4 a les 22.15h. Quatre extraordinàries veus que triomfen en els principals teatres i auditoris del nostre país i del món. Amb Sara Blanch (soprano), Olga Privalova (mezzosoprano), Toni Marsol (baríton) i Stefano Palatchi (baix). Preu: 30,50€.
Recital de piano: Hiroo Sato. Dissabte 5 a les 22.15h. Preu: 20 €.
Händel Festival Orchestra. Divendres 11 a les 22.15h. Els músics de l’orquestra provenen de diferents orquestres simfòniques d’Alemanya, Polònia i Espanya. Solistes trompetes: David Guillén i Manuel María Moreno. Director: Horst Sohm. Preu: 30,50€.
Merel Quartet & Daniel Blanch. Dissabte 12 a les 22.15h. Elogiat per la seva consciència estilística, la maduresa d’expressió i el domini de la forma, ha captivat al públic des de l’any 2002 gràcies a la seva excepcional capacitat comunicativa. Preu: 25€
Ara Malikian. Dilluns 14 a les 22.15h. Per tercer any consecutiu i en aquesta ocasió acompanyat per set excel·lents músics, l’extravagant violinista libanès ens presenta un concert on el protagonista és el violí,. Preu: 43€.
Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra. Dijous 14 a les 22.15h. L’emoció dels clàssics. Preu: 30,50€
Recital de piano: Albert Guinovart. Divendres 18 a les 22.15h. Preu: 22 €
Giorquestra. Dissabte 19 a les 22.15h. Música de cinema. Preu: 30,50€
Polifònica de Puig-reig. Divendres 25 a les 22.15h. Emmannuel Niubó (Director), Josep Ma Conanglá (piano). Preu: 22 €
Gala de Tenors. Dissabte 26 a les 22.15h. Amb els tenors Jesús Álvarez, Albert Casals, Albert Deprius i Ricardo Estrada (piano). Preu: 32,50€
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí