5 mètodes de pagament imprescindibles

Eli Guillén.  Màrqueting digital
522

A causa de la falta d’interaccions cara a cara, els ecommerce han d’oferir una experiència amigable, agradable i fàcil. Tanmateix, necessiten adaptar-se a les noves necessitats socials i oferir diferents mètodes de pagament. En l’article d’avui a Tribuna Maresme analitzarem els 5 mètodes imprescindibles que cal tenir en el nostre ecommerce.

1. Pagaments a crèdit

La majoria dels consumidors prefereixen pagar amb targetes de crèdit, per la qual cosa aquest és un mètode de pagament obligatori. De fet, un estudi de Forrester va mostrar que les empreses que ofereixen pagaments amb targeta de crèdit experimenten un augment del 15% en el valor mitjà de les comandes i un increment del 17% en les vendes.

2. Pagaments a dèbit

Després de les targetes de crèdit, els pagaments amb dèbit són el segon mètode de pagament més popular per als consumidors.

3. Transferències bancàries electròniques

Gairebé tothom té un compte bancari, per tant aquest mètode de pagament pot resultar molt còmode per als clients. Especialment recomanable si ets empresa.

4. Pagaments digitals

Payments Journal va informar que els mil·lennistes i la Generació Z constitueixen la major part del mercat del comerç electrònic. No és d’estranyar que aquests consumidors experts en tecnologia prefereixin mètodes bancaris alternatius, pagaments en aplicacions i moneders electrònics.

Els pagaments digitals també són beneficiosos per als venedors, ja que serveis com PayPal i Google Pay ens permeten acceptar pagaments tant locals com internacionals. A més, l’enviament de diners és immediat.

5. Criptomoneda

S’estima que 106 milions de persones a tot el món utilitzen criptomonedes com Bitcoin i Ethereum. Aquestes criptomonedes ens permeten efectuar pagaments transfronterers sense tarifes addicionals, ja que els diners no passen per un intermediari. A més, els diners es distribuiran a través d’un sistema criptogràfic, la qual cosa ens permet rebre el pagament de manera instantània i segura.

En definitiva, si tens un ecommerce has de facilitar al màxim el procés de compra de l’usuari, sense oblidar que l’experiència d’usuari ha de ser fluida. No és moment de perdre clients!

COMPARTIR