Cabrera i Vilassar de Mar uneixen la Rua de Carnaval

Text: Redacció
268

Cabrera i Vilassar de Mar s’uneixen en una rua de carnaval el proper 10 de febrer. Les inscripcions encara estan obertes i hi ha premis d’entre 700 i 300 euros en diferents categories: a la millor carrossa, millor reina Carnestoltes, simpatia i a les 5 millors comparses. El jurat puntuarà l’originalitat, el vestuari, la coreografia i l’atractiu de la comparsa.

Imatge: Ajuntament de Vilassar de Mar

La rua de Carnaval de Vilassar i Cabrera de Mar pren força aquest any en unir-se en una de sola que recorrerà les dues poblacions. Serà el 10 de febrer i sortirà des de Cabrera de Mar a les 18 h. Hi haurà premis a les cinc primeres comparses, a la millor carrossa, reina carnestoltes i simpatia. Tot plegat, puntuat per un jurat que es repartirà al llarg del recorregut i puntuarà l’originalitat, el vestuari, la coreografia i l’atractiu de la comparsa, com també l’actuació final. Hi ha premis d’entre 300 i 700 euros, però cada comparsa rebrà 200 euros per participar que podran invertir en qualsevol aspecte relacionat amb el Carnaval.

El recorregut que seguirà la rua és el següent: començarà a Cabrera de Mar, de l’Av. Burriac, Passeig de Montserrat i Passeig de Colon, i continuarà per Vilassar de Mar, pel carrer de Cristòfor Colom, Av. Montevideo, carrer Mestral i finalitzarà a la Plaça Tarradellas.

Les inscripcions es tancaran el proper 31 de gener. Pots consultar les bases fent clic aquí.