Constructors de la terra

Josep Aracil.  President de NeuroPremià
329

Josep AracilComencen a sortir persones que pensen que res serà igual després del coronavirus. Desitgem sotmetre a la  consideració dels lectors d’aquest mitjà, el contingut d’aquest escrit, amb la petició  de demanar-los, si ho estimen convenient, la seva participació i el seu ajut en la divulgació de la nostra proposta “I després, què?, per avançar cap a un canvi radical de paradigma, favorable a què un altre món millor és possible.

Una de les peculiaritats de la ment humana es manifesta quan s’enfronta amb problemes imprevistos que qüestionen el seu entorn vital. En aquest casos, la ment no pot romandre passiva, sinó que entra en acció per tal de resoldre-ho.

Tot progrés humà es deu a aquest fet, donat que l’home no cessarà mai de sorprendre’s, de quedar-se perplex, plantejant-se afrontar la solució de nous problemes, tot i que inicialment siguin poques persones més conscienciades.

Estimem que aquesta peculiaritat podria ser utilitzada per endegar el moviment de “Constructors de la terra“, que comença amb un canvi espiritual en les persones i un de comunitari en els municipis, amb la pretensió agosarada d’afrontar i superar les seqüeles negatives del post-coronavirus.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí