Fires i Jornades d’orientació educativa i professional al Maresme

Text: Consell Comarcal del Maresme
402

Estem arribant a l’equador del curs 2022-2023 i per a molts joves és el moment de triar el seu itinerari educatiu i professional.

El Saló de l’Ensenyament, que es durà a terme del 15 al 19 de març al recinte de Montjuïc de Barcelona, és un bon marc per conèixer les novetats curriculars del curs vinent i tota l’oferta d’estudis, però també són de visita obligada les diferents fires i jornades que s’organitzen a la comarca.

Les Fires i Jornades d’orientació al territori constitueixen una mesura de prevenció i intervenció en la lluita contra l’abandonament escolar prematur, en la mida que informen- posant a l’abast les diverses ofertes educatives del territori- i faciliten assessorament a les persones que es troben en un moment de tria del seu itinerari educatiu i professional.

En aquests moments hi ha les següents programacions:

  • Fira (In) Forma’t.- Jornades d’orientació educativa del Masnou.- Es durà a terme el 10 de febrer al Pati de Ca N’Humet.
  • 1a Fira d’Orientació Laboral i Educativa.- Se celebrarà els dies 14, 15 i 16 de febrer a Premià de Dalt i Vilassar de Dalt.
  • 0rienta’t Mataró.- Tindrà lloc del 22 al 25 de març al Centre cívic Pla d’en Boet de Mataró
  • VI Jornada d’orientació de formació professional Alt Maresme .- El 30 de març a la Fàbrica Llobet Guri de Calella
  • Setmana de l’orientació educativa Tria la Via.- Del 29 al 30 de març a Alella
  • Setmana de l’orientació educativa.- Del 29 al 30 de març a Pineda de Mar
COMPARTIR