Les promeses del tennis mundial competeixen al torneig Ciutat de Mataró

Text: Club de Tennis Mataró / Redacció
126
Presentació del Torneig Ciutat de Mataró el passat 19 de maig al Club de Tennis Mataró / Club de Tennis Mataró

El Club Tennis Mataró organitza el primer Torneig Internacional Ciutat de Mataró, un World Tennis Tour que veurà competir 32 tennistes en individuals i 16 parelles en dobles del 22 al 29 de maig. És la primera vegada que el club de la capital del Maresme organitza la cita i celebren que les joves promeses del tennis vulguin competir-hi. La inscripció s’ha tancat amb un bon rànquing i des del club són optimistes: hi jugaran tennistes classificats entre el 288 i el 450 del món.

El diumenge 22 de maig engegarà la fase prèvia, on un total de 64 jugadors internacionals jugaran per estar entre els 8 millors del quadre, que es classificaran per a la fase final. Hi haurà partits durant tot el diumenge i fins el dimarts 24.

Un cop coneguts tots els participants, el quadre final es començarà a jugar a partir de dimarts 24 de maig. A partir de les 10 del matí hi haurà partits individuals i també un quadre de dobles, on 16 parelles mesuraran el seu potencial amb la resta per endur-se el torneig.

Oportunitat d’or per als jugadors nacionals

El Torneig Internacional Ciutat de Mataró es converteix en una gran oportunitat per als jugadors nacionals. L’objectiu del club mataroní és ajudar-los en la seva progressió, enfrontar-los al millor talent emergent i així afavorir la seva evolució cap a l’àmbit professional.

COMPARTIR