L’Escola de Golf HCP1 transmet la passió per l’esport

Text: Redacció
90

La tècnica del swing és complexa, però aprendre-la de ben petit o amb un professor ho posa tot més fàcil. Per aquest motiu, l’Escola de Golf HCP1, entre Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt, ofereix classes d’aquest esport a les seves instal·lacions. Ho fa a partir d’una edat mínima de tres anys i en diferents nivells: des del més bàsic, com a principiant, a les classes de perfeccionament.

Les lliçons poden ser tant individuals com col·lectives, però els grups no superen a 6 alumnes amb la intenció de potenciar les habilitats de cadascú. El professor, compromès amb treure el millor de cada alumne, compta amb un llarg recorregut en el món del golf, i en transmet els valors i la passió per l’esport.

Cal destacar que l’atenció i el tracte individualitzat s’estenen a l’hora d’organitzar les classes, ja que s’acorda l’horari amb els alumnes en funció del seu temps. Així doncs, les classes tenen lloc tot l’any durant tota la setmana, de dilluns a diumenge, en unes instal·lacions úniques i un clima que permet gaudir de l’esport durant tot l’any.

HCP1 ESCOLA DE GOLF
Sant Vicenç de Montalt · Tel. 93 791 30 01 · www.hcp1.es

COMPARTIR