Nova edició de l’Ulisses Fest de Premià de Dalt

Text: Redacció
98

L’edició 2022 se celebrarà del 16 al 18 de setembre a l’Espai Can Verboom de Premià de Dalt amb un cartell de luxe.

L’Ulisses Fest és l’esdeveniment més transversal de Premià de Dalt i rep visitants de tots els punts de Catalunya.  Un festival que combina cultura, esport, comerç, gastronomia, concerts i espectacles de primer nivell amb activitats dirigides a tots els segments de població i especialment a un públic familiar.

Tres sessions diferenciades d’Ulisses Fest

Divendres 16 de setembre arrenca a les 20 h. amb l’actuació de Núria Cortacans, veïna de Premià de Dalt; Lal’ba, i Doctor Prats amb la gira Pel cantó bo tour. A les 00.30 h tancarà la sessió DJ Amable, resident de Razzmatazz. Paral·lament, les persones assistents podran tastar els productes Km 0 a càrrec d’establiments de restauració del poble en el mateix recinte.

Dissabte 17 de setembre, hi ha dues sessions, al matí actuació de Xiula, jocs infantils i la 2a edició de la Mostra Gastronòmica. I al vespre i nit, 3a Mostra Gastronòmica km 0, concerts a càrrec de Ginestà (20.30 h), Sopa de Cabra amb 30 anys ben endins (22.30 h), i cloenda de la jornada a les 00.30 h amb la música de Miqui Puig DJ.

Diumenge 18, darrer dia de l’Ulisses Fest, és el dia en què l’esport i la gastronomia són els autèntics protagonistes del festival. Concretament, Can Verboom acollirà la proposta gastronòmica km 0 i les curses Ulisses Atac i Ulisses Kids. A més descobrireu jocs sostenibles, l’Ulisses Market, DJs…

 

 

COMPARTIR