Pere Arquillué, Julio Manrique i Joan Lluís Bozzo, a la temporada de tardor del Monumental de Mataró

Text: Redacció
523

Del 27 de setembre a l’1 de desembre el Teatre Monumental tornarà a veure algunes de les obres més destacades de la temporada teatral. Julio Manrique, Pere Arquillué, Clara de Ramon, Alfredo Sanzol, Joan Lluís Bozzo, Maria Campos i Marta Marco, són alguns dels grans noms de la programació de la pròxima Temporada Estable de Teatre i Dansa al Teatre Monumental.

El primer espectacle serà Jerusalem, que es podrà veure els dies 27 i 28 de setembre. Pere Arquillué protagonitza un muntatge transgressor que va deixar fascinat el públic britànic, que dirigeix Julio Manrique i que després de l’estrena al festival Grec d’enguany començarà la gira per Catalunya a Mataró. El muntatge s’inspira en Jerusalem, un himne compost per Sir Hubert Parry sobre uns versos de William Blake el 1916, i compta amb un extens i destacat repartiment entre el qual hi ha la mataronina Clara de Ramon.

El 12 d’octubre els espectadors del Teatre Monumental podran veure La Tendresa. T de Teatre i Dagoll Dagom coprodueixen la versió catalana de l’aclamada comèdia romàntica d’Alfredo Sanzol La ternura.

El teatre donarà pas als nous formats escènics amb Birdie de l’Agrupación Señor Serrano. Un espectacle multimèdia amb vídeo en directe i manipulació d’objectes que es podrà veure el dissabte 26 d’octubre.

La quarta cita de la temporada serà el 10 de novembre amb la dansa de Guy Nader i Maria Campos Set of Sets. Sobre l’escenari set ballarins indaguen en la idea del temps entès “com un infinit”, en un espectacle que ha viatjat a França, Bèlgica, Holanda, Líban, Índia i Corea del Sud, entre d’altres.

El cicle s’acabarà l’1 de desembre amb La reina de la bellesa de Leenane de Martin McDonagh. Julio Manrique dirigeix aquest drama sobre la solitud, la sinceritat i les relacions entre les persones i la família que compta amb Marta Marco i Ernest Villegas entre el repartiment.

El preu dels abonaments és de 68,40 € a la platea i de 57 € a l’amfiteatre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí