Propostes juny

Text: Redacció
384

 

JUNY 2013

Aquesta secció és una selecció dels actes que es fan als municipis de la comarca durant el mes que surt publicat TRIBUNA Maresme. La recepció de les propostes per a l’agenda és fins al dia 20 del mes en curs, al correu info@tribunamaresme.com.

» Sant Joan
» Concerts
» Diversos
» Exposicions
» Infantil
» Teatre
» Sortides
» Xerrades
FESTA MAJOR
DE SANT JOAN
VILASSAR DE MAR

FESTA MAJOR
DE SANT PERE
EL MASNOU

FESTA MAJOR
DE SANT PERE
PREMIÀ DE DALT

Sant Joan

ALELLA. RIERA PRINCIPAL
Revetlla de Sant Joan. Diumenge 23 a les 21.30h. Arribada de la flama del Canigó i encesa de la foguera. Botifarrada popular (4€), coca i cava (gratuït) i música de revetlla.

CABRERA DE MAR. PISTA VELLA DE BÀSQUET
Revetlla de Sant Joan. Diumenge 23 a les 23.30h. Organitza: Associació Cabrera és espectacle.

EL MASNOU. MERCAT MUNICIPAL
El Mercat Municipal convida a coca de Sant Joan. Dissabte 22 de juny. Com cada any, els venedors del Mercat convidaran tots els clients a un tast de coca de Sant Joan per celebrar aquesta revetlla.

EL MASNOU. Carrer de Ciudad Real
Flama del Canigó, revetlla de Sant Joan i Tropical Alternative Party. Diumenge 23 a partir de les 19 h. La Flama del Canigó s’escamparà un any més des del cor dels Pirineus arreu dels Països Catalans. Portada per corredors voluntaris, arribarà al Masnou aproximadament a les 20.30 h, després d’haver recorregut dues etapes (coll d’Ares-Dosrius i Dosrius-el Masnou). Un cop al Masnou, la flama encendrà la foguera ubicada a l’esplanada de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, on hi haurà la Tropical Alternative Party.

EL MASNOU. Plaça de Ramón y Cajal
Revetlla de Sant Joan. A partir de les 21 h. Revetlla de Sant Joan amb sopar de germanor a preus populars i actuació del conjunt Sheila. Inscripcions al telèfon 93 555 26 00

MATARÓ. PL. DE L’AJUNTAMENT
Arribada de la Flama del Canigó. Diumenge 23 a les 19h. Amb la participació de la Família Robafaves.

PREMIÀ DE DALT. LA BENÈFICA
Gran Revetlla de Sant Joan, amenitzada pel duo Sheila. Dissabte 22 a les 21h.

PREMIÀ DE DALT. PATI DE SANT JAUME
Revetlla de Sant Joan: Foguera, sopar i ball. Diumenge 23 a les 21h.

PREMIÀ DE DALT. PL. SANTA MARIÀ DE PREMIÀ DE MAR (Camí del mig)
Revetlla de Sant Joan. Sopar i Ball. Diumenge 23 a les 22 hORES. Arribada de la Flama del Canigó. Cal dur sopar, beguda i estris.

PREMIÀ DE MAR. PLAÇA DELS PAÏSOS CATALANS
Arribada de la Flama del Canigó, lectura del Manifest i espectacle d’animació. Diumenge 23 a les 20.30h.

TEIÀ. PARC DE VALLBELIDA
Flama del Canigó. Diumenge 23 a la tarda. Ciclistes i corredors experts portaran la Flama des de Dosrius per encendre la foguera de la Revetlla del parc de Vallbellida.

Concerts

EL MASNOU. ESPAI ESCÈNIC CA N’HUMET
Gala de dansa flamenca del Centre Cultural Luz del Alba. Diumenge 16 a les 18.30h. Golpes de fragua. Flamenco desde la raíz. Onzena gala de dansa flamenca de Luz del Alba, que us acosta als palos, la història i els compassos del flamenc.

MATARÓ. clap
Stained Blood + Bellako + Oblivion. Divendres 14 a les 22h.

MATARÓ. PATI DE CULTURA
CAPS.A. 13/13. 6/13. Ester Formosa i Adolfo Osta. Dissabte 15 a les 19h. En aquesta sisena edició del projecte CAPS.A., els cantants Ester Formosa i Adolfo Osta s’adapten mútuament a l’estil de l’altre, musicant cantautors clàssics amb versions basades en el pes de la paraula i de la poesia.

MATARÓ. RESIDÈNCIA SANT JOSEP
XXVII Aplec de Nit. Dissabte 15 a les 19 hores. Cobles Lluïsos de Taradell, Jovenívola de Sabadell i Principal del Llobregat. Org: Agrupació Sardanista Santa Anna

MATARÓ. BASÍLICA DE SANTA MARIA
Orquestra del Conservatori de Granollers. Dissabte 15 a les 21.30h. Concert extraordinari amb música de Bach, Vivaldi i Haydin, entre d’altres compositors.

MATARÓ. CLAP
Virtual Remains + Killburn. Dissabte 15 a les 23h.

MATARÓ. SALA PRIVAT
Joan Colomo. Dia de la Música. 3r cicle.cat. Divendres 21 a les 23h. Preu: 10€ (8€ anticipada).

MATARÓ. FOMENT MATARONÍ
Viveències Vivències de dues Dives. Divendres 21 a les 21.30h. Maria Bellido – Anna Bassas i Anna Balvak (piano). Espectacle teatralitzat on dues Dives es troben per prendre te i recordar vells temps.Cadascuna donarà la seva pròpia visió dels dos mons, l’òpera i la sarsuela.

MATARÓ. PL. DE SANTA ANNA
Dia de la música. Dissabte 22. Concerts de les escoles de música de la ciutat: a la plaça de Santa Anna al llarg del matí. Concert de grups de la ciutat: a la plaça de Santa Anna i davant de l’Ajuntament al llarg de la tarda. Tastet d’instruments: a la plaça de l’Ajuntament al llarg de la tarda.

PREMIÀ DE DALT. AUDITORI CAN FIGUERES
Concert d’Inauguració del 36è Festival de Música del Maresme. Dissabte 22 a les 20h. A càrrec del Trio Pedrell (Violí, violoncel i piano).

PREMIÀ DE DALT. SALA SANT JAUME
Playbacks, a càrrec dels alumnes de l’escola de teatre infantil de Jo Butaca. Diumenge 23 a les 18h.

PREMIÀ DE MAR. ESPAI L’AMISTAT
Només per a uns quants? Espectacle simfònic-coral. Dissabte 29 a les 21h. Una producció de Simfonova, amb un guió i conducció de Marcel Gorgori i amb la direcció musical de Daniel Antolí. Hi intervindran: Sara Blanch, soprano; Maribel Ortega, soprano; Josep Fadó, tenor; Xavier Aguilar, baríton; Orquestra i Coral Simfonova.

PREMIÀ DE MAR. PL. PAÏSOS CATALANS
Dia de la Música: actuació de grups de vent de l’Escola de Música. Divendres 21 de 18h a 20h.

PREMIÀ DE MAR. PLAÇA NOVA
Dia de la Música: actuació de grups de l’Escola. Dissabte 22 de 18h a 21h, a la plaça Nova.

VILASSAR DE DALT. TEATRE LA MASSA
Festival de l’Aula de Dansa de Vilassar de Dalt. Dissabte 22 i diumenge 23.

VILASSAR DE MAR. CASA PAIRAL i CASAL DE CURACIÓ
Sardanes amb la Cobla Iluro. Diumenge 16 a les 17h.

VILASSAR DE MAR. MERCAT DE FLOR I PLANTA ORNAMENTAL DE CATALUNYA
18SSS: espectacle de percussió dels Ssstrèpits per celebrar el seu 18è aniversari. Diumenge 16 a les 17.30h.

VILASSAR DE MAR. ATENEU VILASSANÈS
Tarda musical a benefici de Càritas. Diumenge 16 a les 18.30h. Amb l’actuació de la cobla Mediterrània, la soprano Ingrid Morral i el baríton Ulises Orduñez. Entrada-donatiu 8€.

Diversos

CABRERA DE MAR. ENTRE L’ESTACIÓ I LA PLATJA DE CABRERA-VILASSAR
10è aniversari de l’estació de tren de Cabrera de Mar-Vilassar de Mar. Diumenge 16 tot el dia.

EL MASNOU. PL. MARCEL·LINA MONTEYS
Bateig de la Colla Bastonera del Masnou Ple de Cops. Dissabte 22 a les 18.30h. Hi estan convidades diverses colles bastoneres d’altres municipis i totes les entitats i vilatans del Masnou. Hi haurà xocolatada i actuació de diferents colles.

MATARÓ. FOMENT MATARONÍ
Acte de reconeixement a Mercè Anglada i Güell. Dissabte 15 a les 17.30h. Amb la Coral Primavera per la Pau, el grup Catacasa amb danses del Senegal-Casamance, i el grup d’animació de la Hospitalitat Mare de Déu de de Lourdes de Barcelona. Org: Associació Jama Kaf

MATARÓ. BIBLIOTECA ANTONI COMAS
Amb lletra clara i prou petita. Dijous 27 a les 19.30h. Text de Mercè Comas Lamarca. Interpretació de Rizoma Teatre. Lectura dramatitzada que ens aproparà a Antoni Comas i Salvador Espriu a través de la correspondència que es van intercanviar.

MATARÓ. PERAMÀS ESMANDIES
Festa de Peramàs Esmandies. Del 14 al 24 de juny. Amb la participació de la Família Robafaves a la cercavila del dia 15 de juny a les 17 h.

MATARÓ. VISTA ALEGRE
Festa de Vista Alegre. Del 14 al 16 de juny. Amb la participació de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró el dia 15 de juny a les 18 h.

MATARÓ. PALAU
Festa del Palau. Del 28 al 30 de juny

MATARÓ. PARC DE LA LLÀNTIA
I Festival andalús i II Festival de la tapa. Dissabte 29 a les 18h.

MATARÓ. SALA D’ACTES DE LA FUNDACIÓ ILURO
16a Nit de la Solidaritat. Divendres 28 de juny a les 20 h. “Integració de la comunicació al desenvolupament” és el títol de la conferència que Rita Marzoa, directora del programa Solidaris de Catalunya Ràdio farà, i que reflectirà la voluntat de les entitats, d’anar aprofundint i incorporant la comunicació com un element imprescindible a la vida de la pròpia associació. A continuació, actuació el grup Tuparik Xaobs.

PREMIÀ DE DALT. ESPAI ARTS I LLETRES
Sopar Festa Major amb Dones de Dalt. Dissabte 29 a les 21h. Porteu un xal i un plat per compartir.

PREMIÀ DE MAR. PLAÇA DE L’AJUNTAMENT
Festes de la primavera. Dissabte 15 de 10h a 14h. 9a Trobada d’intercanvi de plaques de cava: cercavila amb De Bòlit i degustació de cava. Placa de tirada limitada i placa commemorativa de la trobada.

PREMIÀ DE MAR. GRAN VIA
2a Mostra de graffiti. Diumenge 16 d’11h a 19h. Sigues valent i allibera el teu art estampant un dibuix del teu estil al carrer principal de Premià de Mar!

TEIÀ. PLAÇA DE LA COOPERATIVA
Mercat d’artesans. Dissabte 15 de 10h a 20h. Parades d’artesania variades. Al matí comptarem amb un grup dinamitzador infantil, i a la tarda amb un taller per a nens i nenes de fer pa.

VILASSAR DE MAR. BIBLIOTECA E. LLUCH
Premis Joan Monjo a la recerca jove. Dimarts 18 a les 17h. Jornada de reconeixement i presentació de treballs de recerca dels instituts Pere Ribot i Vilatzara.

VILASSAR DE MAR. PAVELLÓ D’ESPORTS MUNICIPAL PACO MARTÍN
VIII Marató Vilassar d’aikido. Dissabte 29 de 9h a 14 h, activitat a benefici del Banc d’Aliments de Barcelona. La inscripció es farà mitjançant una aportació en forma d’aliments.

Exposicions

ALELLA. CAN MANYÉ
SOS: senyals de fum des d’un subsòl, d’Antoni Llena. Fins al 23 de juny. Visita guiada: diumenge 16 a les 12h. Visites organitzades i tallers experimentals per a grups (cal concertar dia i hora a Can Manyé: 93 555 87 23 o pomersm@alella.cat.

CABRILS. BIBLIOTECA
Flors. Del 7 al 28 de juny. Exposició de pintures de Josefina Costa.

MATARÓ. CAN SERRA
Inauguració de l’exposició Senzillament: Quintana. Imatges i paraules d’Enric Quintana. Dimecres 19 a les 20h. Mostra d’imatges del fotògraf Enric Quintana (1946-2012) procedents del fons de l’Arxiu Municipal de Mataró. Fins al 8 de setembre.

MATARÓ. ATENEU
5è Premi de pintura Torres García Ciutat de Mataró. Fins al 28 de juliol. Exposició de les quaranta obres finalistes del premi.

MATARÓ. CAN SERRA
Cusachs / Espriu. El caminant i el mur. Inauguració de l’exposició dijous 20 a les 20h. Mostra de la sèrie d’escultures que Manuel Cusachs (Mataró, 1933) va realitzar entre 1979 i 1987 arran de l’obra El caminant i el mur de Salvador Espriu, publicada l’any 1954. Fins al 8 de setembre. Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

MATARÓ. CAN PALAUET
El Rengle 120, la Nau Gaudí 130, la Presó 150. 3 edificis, 1 ciutat. Centre de documentació i informació. Del 18 de juny al 31 de desembre. L’any 2013 es commemoren els aniversaris de la construcció de tres edificis emblemàtics de la ciutat: el Rengle de Josep Puig i Cadafalch, la Nau Gaudí d’Antoni Gaudí i la Presó d’Elies Rogent.

MATARÓ. MUSEU ART CONTEMPORANI
Art contemporani de Catalunya 1970-1979 (III). Inauguració de l’exposició Col·lecció Bassat dijous 27 a les 19.30h.

MATARÓ. BIBLIOTECA ANTONI COMAS
Mercè Rodoreda, 1908-1983. Fins al 29 de juny. L’exposició pretén endinsar-nos en la vida i l’obra de l’escriptora més traduïda de la literatura catalana contemporània. Fotografies i textos ens evoquen l’univers literari.

PREMIÀ DE DALT. MUSEU PREMIÀ DE DALT
Art i Guerra. Destrucció, espoli i salvaguarda del patrimoni durant la Guerra Civil. Fins 28 juliol.

PREMIÀ DE MAR. BIBL.MARTÍ ROSSELLÓ
El Marroc desconegut. Del 5 al 28 de juny. Exposició fotogràfica de Joaquim Margenat.

VILASSAR DE MAR. BIBLIOTECA E. LLUCH
Exposició: “Il·lustra un poema de mps”. Del 14 juny al 5 juliol. Poemes de Marta Pérez Sierra i diversos il·lustradors. Inauguració divendres 14 a les 19.30h.

Infantil

ALELLA. BIBLIOTECA FERRER I GUÀRDIA
Hora del conte. Contes a escena, amb Joan Boher. Dimarts 18 a les 17.30h.

EL MASNOU. MERCAT MUNICIPAL
Activitat familiar: Vine a passar-t’ho bé al Mercat. Divendres 28 a les 17.30h. Els paradistes tindran preparada una activitat sorpresa per tal que grans i petits passin una estona ben divertida.

MATARÓ. BIBLIOTECA POPULAR FUNDACIÓ ILURO
Conte de la Rotllana. Tots els divendres. Divendres 21 i 28 especial revetlla de Sant Joan i Sant Pere.

MATARÓ. BIBLIOTECA POPULAR FUNDACIÓ ILURO
Llegim el conte: El Rino Rematadament Rebec, de Jeanne Willis, amb les il·lustracions de Tony Ros. Dijous 13 a les 17.30h. No tinc son i no aniré a dormir! de Lauren Child. Dijous 20 a les 17.30h. Frederick. Dijous 27 a les 17.30h.

MATARÓ. CA L’ARENAS
Et convido a casa. Dissabtes 15, 22 i 29 a les 18 hores. Per a nens i nenes a partir de 5 anys.

MATARÓ. BIBLIOTECA POMPEU FABRA
Club gomet blau. Dimecres 19 a les 18h. Activitat dirigida a infants a partir de 5 i 6 anys. Club gomet vermell. Dijous 20 a les 18h. Activitat dirigida a nois i noies de 7 a 10 anys. A càrrec d’Eva Delgado i Mercè García.

MATARÓ. BIBLIOTECA ANTONI COMAS
L’hora del conte: Sopa de pedra d’Anaïs Vaugelade. Dimecres 19 a les 18h. A càrrec de Sílvia Barragán. Petits grans artistes: Antoni Gaudí, de Gisela Benet. Dimecres 26 a les 18h. A càrrec de Josep Roca.

MATARÓ. BIBLIOTECA ANTONI COMAS
Decorem amb trencadís. Divendres 21 de 17.30h a 19h. Junts, petits i grans, decorarem els passadissos de la biblioteca amb “trencadís” de paper de seda i, de passada, ens introduïrem en el Modernisme. Cal inscripció prèvia a la biblioteca.

MATARÓ. BIBLIOTECA POMPEU FABRA
L’hora del conte: El ball del bugui-bugui. Dimarts 18 a les 18h. A càrrec de Mercè García. Trencadís de contes. Dimarts 25 a les 18h. Podríem elaborar un conte seguin les passes del mestre Gaudí? Per un dia serem arquitectes i construirem un conte únic i original amb l’ajuda de grans i petits. A càrrec de Santi Rovira.

MATARÓ. BIBLIOTECA POMPEU FABRA
Activitats familiars. Petits i grans fem biblioteca!. Dissabte 29 a les 11h. Les benvingudes familiars són visites centrades en el coneixement de la biblioteca i els serveis que ofereix. Adreçades a tots els membres de la família. Cal inscripció prèvia.

PREMIÀ DE MAR. LLIBRERIA INDEX
Contes des-explicats a càrrec de Vivim del cuento. Dissabte 15 a les 12h. Presentació dels llibres La rateta que llegia a l’escaleta i La Caputxeta forçuda.

PREMIÀ DE MAR. PATRONAT SOCIAL
Mostra de Teatre Jordi Planas: El petit Príncep i El pla. Dissabte 15 a les 17h. De l’escola Teatre Patronat.

PREMIÀ DE MAR. PATRONAT SOCIAL
Mostra de Teatre Jordi Planas: La nit de les joguines i Tres sombreros de copa. Diumenge 16 a les 17h. De l’escola El Pilar.

PREMIÀ MAR. BIBLIOTECA MARTÍ ROSSELLÓ
L’hora del conte: contes del Japó. Dimecres 19 a les 19h. A càrrec de Jordina Biosca.

SANT VICENÇ DE MONTALT. APARCAMENT C/GINESTA
Els Cérvols i el Pantà de Vallvidriera. Diumenge 16 a les 9h. Montaltkids per a nens de 3 a 8 anys (acompanyats). Aquesta nova secció és perquè els petits coneguin de prop la natura i els animals, tot fent petites caminades de 30 a 45 minuts. Desplaçament en cotxe. Cal portar esmorzar i dinar. Cal confirmar per fer la reserva. Fins el dijous dia 13. Coordinadors: Ferran 639170751 o l’Anna 630316792. Organitza: MONTALTREK. www.montaltrek.org

TEIÀ. BIBLIOTECA DE CAN LLAURADOR
Hora del conte: Història d’un jardí. Dimarts 18 a les 18h. A càrrec de Dinsdungat. De 2 a 4 anys.

VILASSAR DALT. BIBLIOTECA PAU PIFERRER
Flash de contes. De què fa gust la lluna? a càrrec d’ Anna Sayol. Divendres 14 a les 18,30 h. Sessió adreçada als nens i nenes de 4 a 6 anys.

VILASSAR DE MAR. BIBLIOTECA E. LLUCH
Children’s book club: “When I eat”. Dimecres 15 a les 11h. A càrrec d’I-Kids (English and Maths “Mathenglish”). Adreçat a infants de 3 a 11 anys. Necessita inscripció prèvia.

Teatre

MATARÓ. SALA CABANYES
Ventafocs. Dissabte 15 i diumenge 16 a les 18.30h. A càrrec de Sala Cabanyes. Dirigida per Antoni Blanch. Versió del conte de Pere Anglas; composició de la música de Joan Vallcorba. Preu: Platea 12 €, Amfiteatre 10 €.

MATARÓ. FOMENT MATARONÍ
Xalet. IX Mostra de Teatre Amateur. Diumenge 16 a les 18.30h. A càrrec del Grup de Teatre del Centre Moral d’Arenys de Munt.

MATARÓ. CAN GASSOL
Una de romanos. Divendres 21 a les 18h i 20h. Obra còmica fruit de la creació col·lectiva a partir d’improvisacions, a càrrec del Grup de Teatre del Club Social Andana.

PREMIÀ DE DALT. SALA SANT JAUME
El Pep i la Conxita. Dissabte 15 a les 22h i diumenge 16 a les 19h. A càrrec dels alumnes de l’escola de teatre de Jo Butaca.

PREMIÀ DE MAR. ESPAI L’AMISTAT
El nom. Divendres 14 a les 21.30h. Un dels èxits de la temporada teatral. Direcció: Joel Joan.

PREMIÀ DE MAR. PATRONAT SOCIAL PREMIANENC
Lisístrata. Dissabte 22 a les 22 hores. De l’Escola de Teatre d’Adults del Patronat.

PREMIÀ DE MAR. PATRONAT SOCIAL PREMIANENC
Mostra de Teatre Jordi Planas: Demasiadas mujeres para un ático tan grande. Dissabte 29. Del grup de joves del Patronat.

Sortides i visites

ALELLA. CAN LLEONART
Sortida pràctica d’orientació per la muntanya. Dissabte 15 de 9h a 17h. Una ruta pensada per a aquelles persones que hagin fet prèviament algun curs d’orientació o que ja tinguin uns mínims coneixements teòrics i pràctics previs. Cal portar dinar.

ALELLA. OFICINA DE TURISME
Visita guiada a la ruta Alella, 1.000 anys d’història. Dissabte 29 a les 10.30h. Inscripcions a l’Oficina de Turisme (Riera Fosca, 2). Més informació: www.alella.cat/turisme.

MATARÓ. AJUNTAMENT
Visita guiada al conjunt barroc de la Capella dels Dolors. Cada dissabte d’11 a 13 h i de 18 a 20 h. La durada de la visita és de 45 minuts. Preu: 1,5 €

MATARÓ. AJUNTAMENT
La ciutat romana a través dels sentits. Dissabte 15 a les 18 hores. Visita guiada.

MATARÓ. CAN SERRA
Visita guiada a les sales de la mostra permanent del Museu de Mataró. Dimecres 19 i 26 a les 18.30h.

MATARÓ. CASA COLL I REGÀS
Visita cultural audio-guiada. Diumenge 23 de 10.30h a 12h. Organitza: Fundació Iluro.

MATARÓ. CA L’ARENAS
Un tast d’art a ca l’Arenas. Diumenge 30 a les 19h. Visita guiada a Ca l’Arenas, la casa on va viure el pintor Jordi Arenas.

SANT VICENÇ MONTALT. PK. C/Ginesta
Nordik walking a: caminem arran del mar. Diumenge 16 de Juny a les 9 h. Caminarem a prop de les ones per sentir de ben a prop les sensacions dels estiu que ja tenim a les portes. Ens movem per terreny pla i en marxes relativament curtes de unes dues hores i mitja, en un ambient molt relaxat. Dificultat Baixa: per a tota la família. Desplaçament en cotxe. Són necessaris els bastons de Nordik Walking. Coordinador: Josep Grau 666 77 12 81. Organitza: MONTALTREK. www.montaltrek.org

SANT VICENÇ MONTALT. PK. C/Ginesta
Serra de Prades – La Musara. Sortida dissabte 29 a les 8 h i arribada diumenge 30 a la tarda. La serra de la Mussara s’aixeca de forma majestuosa per sobre la plana del Camp de Tarragona, amb un paisatge rocallós. Dificultat Mitja. Cal Inscripció prèvia. Coordinador: Sisku Calopa 660 328 148. Org: MONTALTREK.

VILASSAR DE DALT
Ruta Prehistòrica. Dissabte 29 a les 10.30h. Com vivien els prehistòrics al Maresme? Quins eren els seus rituals funeraris? Troba les respostes passejant amb un arqueòleg per la ruta prehistòrica de Vilassar de Dalt. Informació i reserves a www.maresmeturisme.com.

Xerrades i conferències

ALELLA. BIBLIOTECA FERRER I GUÀRDIA
Presentació del llibre El passat ens empaita. Vicissituds d’un fill d’exiliat republicà, de Gentil Puig. Divendres 14 a les 20.30h. A càrrec de Fede Salas, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alella, Glòria Mans, regidora de Serveis Socials, i Jordi Albadalejo, historiador.

CABRILS. BIBLIOTECA
Xerrada-col·loqui de Montserrat Carulla presentant el seu llibre El Record és un pont al passat. Divendres 14 a les 20h.

EL MASNOU. BIBLIO. JOAN COROMINES
Presentació del llibre Masera. Divendres 14 a les 19h. A càrrec de l’autor, Santiago Llobet. Masera és un reportatge fotogràfic documental sobre el treball de les Missions Vicencianes a Madagascar. Els fons recaptats amb la venda del llibre i les fotografies s’envien a Madagascar i van destinats a la compra de materials necessaris per a la lluita contra la malària.

EL MASNOU. BIBLIO. JOAN COROMINES
Conferència: Educar en temps d’incertesa. Dimarts 18 a les 18.30h. A càrrec de Salvador Cardús, sociòleg i doctor en ciències econòmiques.

MATARÓ. BIBLIOTECA POMPEU FABRA
Presentació de Trece. Dijous 13 a les 19h. Llibre de poemes de l’autor mataroní Juanjo Skämez Hernández, amb il·lustracions de Rubén Bravo.

MATARÓ. DÒRIA LLIBRES
Presentació de Clàssics moderns, de Laura Borràs. Dijous 13 a les 19.30h. A càrrec de Neus Pinart.

MATARÓ. TAVERNA ATZUCAC
Presentació de L’hora dels voltors. La crisi explicada a una ciutadania estafada. Dijous 13 a les 20h. A càrrec de l’autor, Josep Manel Busqueta.

MATARÓ. DÒRIA LLIBRES
Presentació d’Entre dues llums. Divendres 14 a les 19.30h. De l’escriptor mataroní Pep Bertran. A càrrec de la periodista Marta Bellés i de l’editor Francesc Gil.

MATARÓ. FUNDACIÓ ILURO
Conferència: Francesc Papa i jesuïta. Dilluns 17 a les 20h. A càrrec de Jaume Flaquer i García, professor de la Facultat de Teologia de Catalunya. Organitza: Cristianisme s. XXI.

MATARÓ. SALÓ SESSIONS DE L’ AJUNTAMENT
Rogent-Gaudí-Puig i Cadafalch. 3 arquitectes, 3 trajectòries i Mataró. Dimarts 18 a les 19.30h. Conferència a càrrec de Jordi Rogent, arquitecte i estudiós del patrimoni arquitectònic.

MATARÓ. DÒRIA LLIBRES
Presentació del Diccionari de pseudònims usats a Catalunya i a l’emigració. Dimecres 19 a les 19.30h. A càrrec de Josep Puig, historiador, i Manuel Cuyàs, periodista i escriptor.

MATARÓ. ÒMNIUM CULTURAL
El Quebec davant el repte de la sobirania. Dijous 20 a les 19.30h. Conferència a càrrec de Josep Sort, professor de ciències polítiques de la Universitat Ramon Llull.

MATARÓ. CA L’ARENAS
Homenatge a Santiago Estrany. 90 anys d’art i pedagogia. Dimecres 26 a les 19.30h. Amb Manuel Cuyàs, Pere Pascual i Ramon Manent.

MATARÓ. SALA D’ACTES DE LA FUNDACIÓ ILURO
Integració de la comunicació al desenvolupament. Divendres 28 a les 20h. Presentació de la memòria i activitats del 2012 del Consell Municipal de Solidaritat, Cooperació i Convivència. A càrrec de Rita Marzoa, periodista.

PREMIÀ DE MAR. BIBLIOTECA MARTÍ ROSSELLÓ I LLOVERAS
Xerrada: El Marroc desconegut. Dijous 20 a les 19h. A càrrec de Joaquim Margenat.

PREMIÀ DE MAR. MUSEU DE L’ESTAMPACIÓ
Cicle de conferències al Museu: Premià d’abans, a través de la fotografia. Dissabte 29 a les 12 hores. A càrrec de Joan Gómez.

TEIÀ. PARC ARQUEOLÒGIC CELLA VINARIA
Trobada dels Clubs de lectura d’Alella, Teià i El Masnou. Presentació del llibre Barcino, de M. Carmen Roca. Dijous 13 a les 18h a càrrec de l’autora acompanyada de Tònia Minguet. En acabar el club, es farà una visita a les instal·lacions del CAT i un tast de vins. Cal confirmació prèvia.

TEIÀ. BIBLIOTECA DE CAN LLAURADOR
Espriu íntim. Dimecres 19 a les 18h. Amb Margarida Ramentol, secretària personal de Salvador Espriu.

VILASSAR DE DALT. BIBLIO. PAU PIFERRER
Trobada amb l’escriptor Ramon Solsona per parlar del seu llibre Línia blava. Dijous 20 a les 19h. Amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes i dins del programa Al Vostre Gust.

VILASSAR DE MAR. BIBLIOTECA E. LLUCH
Recital poètic: Sexe Mòbil Singular. Divendres 14 a les 19.30h. A càrrec de la seva autora Marta Pérez Sierra. Acte que inaugura l’exposició “Il·lustra un poema de mps”.

Festa Major de Sant Joan Vilassar de Mar

DIVENDRES 21 DE JUNY

17.30 h Visita a La Bressoleta i la Casa Pairal dels Mansuets de Foc i els Ssstrèpits de l’AVAL. La Bressoleta (Av. Montevideo, 217) i Casa Pairal (C. Rosari, 59)
18 h Visita guiada per la ruta del patrimoni indià (amb aforament limitat). Can Bisa
18 h Inauguració de l’exposició del 4t Concurs d’Arts Plàstiques de Vilassart. Espai Cultural Can Bisa (C. Montserrat, 8)
19.30 h Repic de timbals, pregó de Festa Major a càrrec del monologuista Joan Domínguez i gran petardada. Plaça de l’Ajuntament
20 h VIII Festes populars i reivindicatives. Plaça de l’Era
20.30 h Taula rodona del Centre d’Estudis Vilassarencs. Sala Cultural Maria Roser Carrau (C. Montserrat, 8)
20.30 h Concentració i cercavila per anar a rebre el Sant Ramon i el Pigat i la Lucía, amb el pubillatge i les colles de l’AVAL. Plaça de l’Ajuntament
21 h Arribada del Sant Ramon, desembarcament del Pigat i la Lucía amb Bricbarca i Històries de mar endins, a càrrec de La Tropa Teatre. Espigó de Garbí
21 h Botifarrada, a càrrec de Voluntaris Nou Vent, i enlairada de globus. Espigó de Garbí
21.30 h Contes per a adults, El placer de lo sutil, a càrrec de la narradora mexicana Martha Escudero. Biblioteca Municipal Ernest Lluch
22 h Festa cubana, amb Agustín Aspa y su grupo Habana. Espigó de Garbí
22.30 h Correfoc de Festa Major amb els Mansuets de Foc. De la plaça Picasso a la plaça del Círcol. A continuació, cercavila fins a la plaça de l’Església

DISSABTE 22 DE JUNY

0.00 h Penjada de l’ase Innocenci, a càrrec de l’AVAL. Plaça de l’Església
0.30 h Concert de pop-folk, amb Els Catarres, que presentaran el seu nou disc Postals. Escola Pérez Sala
10 h Tirada de l’art, a càrrec de Bricbarca i Pescadors de Garbí. Espigó de Garbí
10.30 h Visita guiada per la ruta del patrimoni indià (amb aforament limitat). Can Bisa
11 h Tennis al carrer, a càrrec del Club de Tennis La Genera. Plaça Picasso
11 h Contes infantils El nen gris, a càrrec de Mon Mas. Biblioteca Municipal Ernest Lluch
D’11 a 14 h i de 18 a 22 h Fira d’indians. C. Sant Joan, Anselm Clavé i plaça de l’Era
11 h Pedalada popular, a càrrec de l’AV El Barri. Plaça Carles Trias
11 h Trobada de vela llatina. Espigó de Garbí
11.30 h Arribada de barques de pesca i subhasta de peix. Espigó de Garbí
12 h Benedicció de les barques Carme i Jani i Pinya de Rosa, a càrrec de Bricbarca, Pescadors de Garbí i La Tropa Teatre. Espigó de Garbí
12 h Animació de carrer, amb l’arribada del indians a la Fira d’indians. C. Sant Joan, Anselm Clavé i plaça de l’Era
12.30 h Actuació de música cubana a la Fira d’indians. Plaça de l’Era
12.30 h Concert de Festa Major La música en el viatge dels indians, a càrrec de l’Aula de Música. Ateneu Vilassanès
13 h Animació de carrer, amb un dia de platja a la Fira d’indians. C. Sant Joan, Anselm Clavé i plaça de l’Era
17 h Slot Meeting. La festa d’escalèxtric. Sala Mn. Galbany (C. Sant Roc, 2)
17 h Animació de carrer, amb una ronda indiana a la Fira d’indians. C. Sant Joan, Anselm Clavé i plaça de l’Era
17.30 h Plantada de gegants. C. Sant Artur
18 h Inauguració de l’exposició del Centre Cívic de Lluís Jover. Centre Cívic de Lluís Jover (C. Lluís Jover, 22)
18 h Contacontes a la Fira d’indians. C. Sant Joan, Anselm Clavé i plaça de l’Era
18.30 h VIII Festes populars i reivindicatives. Plaça del Círcol
19 h Actuació de música cubana a la Fira d’indians. Plaça de l’Era
19 h Concert de Festa Major, a càrrec de la Coral Englantina. Ateneu Vilassanès
19.15 h Cercavila de gegants. Del carrer Sant Artur fins a la plaça Picasso
19.30 h Conferència El llegat indià a Vilassar de Mar i Catalunya, a càrrec de Tate Cabré. Sala Cultural Maria Roser Carrau (C. Montserrat, 8)
20 h Havaneres itinerants a la Fira d’indians. C. Sant Joan, Anselm Clavé i plaça de l’Era
21 h Sopar i proclamació del pubillatge de Vilassar de Mar 2013. Pista annexa del Pavelló d’Esports Municipal Paco Martín
22 h Concert de música cubana a la Fira d’indians, amb rom cremat. Plaça de l’Era
23 h Festa’l Burro 2013. Pista de l’Escola del Mar
23.30 h Concert de Festa Major, a càrrec de Llorenç Santamaria, que presentarà el seu nou disc Pell de gallina. Pista de l’Escola Pérez Sala

DIUMENGE 23 DE JUNY

9 h XIV Cursa infantil 2013 “Memorial David Cruces Pizarro”. Av. Eduard Ferrés
10.30 h Visita guiada per la ruta del patrimoni indià (amb aforament limitat). Can Bisa
10.30 h Partides simultànies d’escacs, a càrrec del Club Escacs Vilassar de Mar. Plaça del Pebre
D’11 a 14 h i de 18 a 22 h Fira d’indians. C. Sant Joan, Anselm Clavé i plaça de l’Era
11 h Bombardada, xeringada i escuma, a càrrec de l’AE Intayllú i l’AE Atzavara. Plaça Picasso
12 h Animació de carrer, amb l’arribada del indians a la Fira d’indians. C Sant Joan, Anselm Clavé i plaça de l’Era
12 h Exhibició castellera amb els Capgrossos de Mataró. Plaça de l’Ajuntament
13 h Inauguració de l’exposició del Centre Cívic del Camí Ral. Centre Cívic del Camí Ral
13 h Animació de carrer, amb un dia de platja a la Fira d’indians. C. Sant Joan, Anselm Clavé i plaça de l’Era
15.45 h Concentració per anar a recollir la Flama del Canigó. Plaça de l’Església
17 h Animació de carrer, amb una ronda indiana a la Fira d’indians. C. Sant Joan, Anselm Clavé i plaça de l’Era
18 h Contacontes a la Fira d’indians. C. Sant Joan, Anselm Clavé i plaça de l’Era
19 h Espectacle d’animació infantil Pugeu al veler, a càrrec de Vatua l’Olla. Plaça del Círcol
20 h XVII Aniversari de la dedicació del temple. Església Parroquial
20 h Havaneres itinerants a la Fira d’indians. C. Sant Joan, Anselm Clavé i plaça de l’Era
21 h Actuació de la Colla Bastonera Picadits de Vilassar de Mar. Plaça de l’Església
21 h VIII Festes populars i reivindicatives. Plaça del Círcol
21.15 h Celebració de la Festa dels Països Catalans amb la col·laboració de l’AVAL i La Tropa Teatre. Plaça de l’Església. A continuació, cercavila per encendre el foc de Sant Joan

DILLUNS 24 DE JUNY

0.00 h Revetlla de Sant Joan amb Hotel Cochambre, i punxadiscos. Pista de l’Escola Pérez Sala
4.30 h Actuació de foc. Pista de l’Escola Pérez Sala. Cercavila, xocolatada i melindros. Plaça de l’Ajuntament
6 h Cercavila sorollosa amb les colles de l’AVAL. Tot seguit, enlairament de coets. Plaça de l’Ajuntament
7.30 h Matinades de Festa Major amb Sons, els grallers de l’AVAL. Carrers de Vilassar de Mar
8.30 h Tabalada despertador amb els SSStrèpits de l’AVAL. Carrers de Vilassar de Mar
De les 10 a les 21 h 27a Fira de dibuix, pintura i ceràmica de Vilassar de Mar. C. Sant Pau
11 h Solemne eucaristia concelebrada en memòria del naixement de sant Joan Baptista Església Parroquial. A la sortida de l’ofici, ball de nans, ball de gegantona i gegants amb les colles de l’AVAL. Plaça de l’Església
20 h Eucaristia. Església Parroquial
20 h Concert de Festa Major amb La Principal de la Bisbal. Pista de l’Escola Pérez Sala
20 h VIII Festes populars i reivindicatives. Plaça del Círcol
22 h Ballada de sardanes amb la Cobla Marinada. Plaça de l’Ajuntament
22 h Teatre de Festa Major Antaviana, a càrrec de La Tropa Teatre. Ateneu Vilassanès
22 h Vilassar màgic surt al carrer, a càrrec de Màgic Grup Maresme. Plaça Picasso
23.30 h Ball de Festa Major amb La Principal de la Bisbal. Pista de l’Escola Pérez Sala

DIMARTS 25 DE JUNY

19 h Eucaristia en memòria dels Sants Màrtirs Romans. Església Parroquial
19.30 h Espectacle de circ L’elixir de la vida, a càrrec del Professor Karoli. Plaça del Círcol
19.30 h Lliurament del premi al carrer guanyador del Concurs de decoració de carrers de Festa Major 2013 Vilassar de Mar indià
20 h Sardinada popular, a càrrec de l’Agrupació Socialista de Vilassar de Mar. Platja de Palomares
20.45 h Despenjada de l’ase Innocenci amb la presència del Pigat i la Lucía, representats per la Tropa Teatre. Plaça de l’Església. A continuació, cercavila cap a la platja de Palomares amb les colles de l’AVAL i el pubillatge de Vilassar de Mar
21 h Cantada d’havaneres amb Mestre d’Aixa. Platja de Palomares
21.30 h Comiat del Pigat i la Lucía en la seva singladura amb el Sant Ramon. Platja de Palomares
22.30 h Castell de focs d’artifici. Platja de Palomares

Festa Major de Sant Pere del Masnou

DIJOUS 27 DE JUNY

A les 19 h. Carrer de Sant Rafael. Inauguració del carrer engalanat de Sant Rafael. El carrer de Sant Rafael presenta el tradicional carrer engalanat amb un concert de l’Orquestra d’Òrrius, formació amateur dirigida per Joan Moragas amb més de 24 components.
A les 19 h. Carrer de Pere Grau Inauguració del carrer engalanat de Pere Grau
A les 18 h. Plaça d’Ocata. Subhasta cantada. A càrrec dels pescadors del Masnou
A partir de les 21 h. Platja d’Ocata. Pregó de Festa Major. Al mateix temps que els artistes Bemie i Lucia Segurament realitzen un grafit en directe, hi haurà un seguit d’actuacions en representació de la música, la dansa, les lletres i el teatre que ens endinsaran en la Festa Major 2013, tot acompanyat pel pregoner oficial de les festes, Joan el Sereno, i el seu acompanyant, en Ramonet, i amanit amb la banda De Mortimers. També hi actuaran la Coral de l’Escola Municipal de Música del Masnou (EMUMM), la Coral Infantil de la UNESCO, el Cor Scandicus i la Coral del Casal de Gent Gran Can Malet, i hi haurà col·laboracions especials d’artistes de la vila.
A continuació, Sopar popular. Porta la carmanyola o gaudeix de les tradicionals sardines i rom cremat en un sopar de germanor amb la decoració especial de Plus Diferent Events.
A les 21.30 h. Platja d’Ocata. Havaneres amb Els Cremats
A les 23 h. Platja d’Ocata. De Mortimers Gang Live Karaoke Band. L’essència d’un karaoke amb la contundència d’una banda en directe.

DIVENDRES 28 DE JUNY

A les 10 h. Carrer de Sant Rafael. Inauguració del carrer engalanat de Sant Rafael
A partir de les 11 h. Pista esportiva de Pau Casals. Jocs en família i taller de bombolles de sabó. Quinze jocs gegants per a petits i grans us esperen a la Pista esportiva de Pau Casals. També s’hi podrà aprendre a fer bombolles de sabó de mides i formes diferents.
A les 18 h. Carrer de Sant Rafael. Partida de bitlles catalanes
A les 18 h. Espai Escènic Ca n’Humet. Actuació dels Marxosos d’Ocata
A les 18.30 h. Carrer de Pere Grau. Gala infantil al carrer de Pere Grau. Noranta minuts de diversió amb jocs i moltes sorpreses amb els Ni Fu Ni Fa.
A les 19 h. Jardins de Can Malet. Cowboys de Can Malet. Exhibició de balls d’estil country a càrrec dels Cowboys de Can Malet.
A partir de les 18 h. Pista esportiva dels Països Catalans Parada i activitats de l’Associació Foc Nou
Foc Nou oferirà, en una tarda molt especial dedicada als infants, informació sobre les activitats que organitza com a associació i diferents activitats per als més petits.
A partir de les 19.30 h Espectacle infantil: Bambi, una vida al bosc
A les 21.30 h. Escola Ocata. Correfoc juvenil. Sortida del correfoc de l’escola Ocata i arribada a la platja. Recorregut: escola Ocata, plaça de Marcel·lina de Monteys, Romà Fabra, Navarra, Pintor Domènech Farré, Sant Felip, passatge de la Baixada del Port i arribada a la platja.
A les 23 h. Platja d’Ocata. Castells de focs d’artifici. A càrrec de Pirotècnia Igual
A partir de les 23.30 h. Platja d’Ocata. Ball de revetlla. Amb Hotel Cochambre. A les 2 h, discjòqueis del poble: PJ Busquets + DJ convidat

DISSABTE 29 DE JUNY

A partir de les 8 h. Despertada a càrrec dels Trabucaires del Vi d’Alella. Els Trabucaires del Vi d’Alella recorreran el poble després de l’última campanada de les vuit del matí.
A partir de les 9.30 h. Plaça dels Països Catalans. Esmorzar popular
A les 10 h. Carrer de Sant Rafael. Esmorzar dedicat al porró
A partir de les 10 h. Carrer de Pere Grau. Diverses activitats. A les 10 h, torneig de dòmino. A les 10.30 h, piscines al carrer. A les 13.30 h, vermut de Festa Major.
A partir de les 10 h. Casa Can Malet. Torneig d’escacs. Torneig infantil de partides ràpides d’escacs. Trofeus per als tres primers classificats.
A partir de les 11 h. Plaça del Mercat Vell. El trenet a la plaça del Mercat Vell. Circulació del trenet mòbil, d’11 a 14 h i de 16 a 18 h.
A partir de les 11 h. Al port esportiu del Masnou. Bateigs de mar. Passeig amb una embarcació de vela de l’Escola de Vela del Club Nàutic acompanyats per un monitor titulat i passeig d’una hora amb caiac amb llanxa de seguiment. Reserves 93 555 06 05.
A les 11 h. Parròquia de Sant Pere. Missa solemne concelebrada cantada per la Coral Xabec de Gent del Masnou.
A les 12.30 h. Plaça de l’Església. Vermut de Festa Major. A la sortida de la missa, els gegants i els capgrossos de la vila rebran els assistents i els acompanyaran al vermut.
A partir de les 15.30 h. Piscina municipal. XXIII Torneig de Natació Sant Pere 2013
A partir de les 17 h. La Nimfa. Espai Música: “Maresme Tropical Fest”. Espai dedicat a concerts de músics locals, amb les actuacions finals de Rubén Lopez & The Diatones, La Hora del Mamut i Dr. Calypso.
A partir de les 18 h. XXVII Trobada de Gegants
A partir de les 18.30 h. Carrer de Pere Grau. Diverses activitats. A les 18.30 h, tarda de xocolata i coca, gentilesa de Pastisseria Miquel. A les 20 h, art flamenc amb l’Associació Luz del Alba
A les 19 h. Carrer de Roger de Flor. Concurs de Truites i Pastissos
A les 19 h. Casino del Masnou. Concert amb la Cobla Orquestra Montgrins
A partir de les 19.30 h. Plaça d’Ocata. Ballada de swing
A les 23 h. Plaça de l’Església. Correfoc gran. Recorregut: plaça de l’Església, Sant Josep, Santa Teresa, Lluís Millet, Bonaventura Bassegoda, Gaditana, Roger de Flor, Esperança, Tomàs Vives, Sant Felip, Capità Mirambell, Capità Maristany Noms i Altell de les Bruixes.
A les 22.30 h. Plaça de Ramón y Cajal. Revetlla de Ramón y Cajal
A les 23 h. Casino del Masnou. Ball tirat amb la Cobla Orquestra Montgrins
A les 23:30 h. Bar La Calàndria. I Calàndria Metal Fest. Concert dels grups masnovins: Delaware, Tsunami i Katalepsya.
A les 00 h. Guingueta Calima. Concert de Lapsus

DIUMENGE 30 DE JUNY

A partir de les 7.30 h. Tradicional despertada pels carrers de la vila
A les 9 h. Port esportiu del Masnou. XIX Travessa al Port del Masnou
A partir de les 9 h. Casal d’Avis Can Malet. Torneig de ràpides sistema Masnou
A partir de les 9 h. Guingueta Bambú. VI Torneig Vòlei Platja Ocata Voley
9 h. Pistes de petanca de Pau Casals. Open de petanca
A les 10 h. Complex Esportiu Municipal. Memorial bàsquet Esteve & Josepo
A partir de les 10 h. Carrer de Pere Grau. Diverses activitats. A les 10 h, final del torneig de dòmino. A les 10.30 h, piscines al carrer (“Mulla’t amb nosaltres”). A les 11 h, esmorzar de pa amb pernil i beguda (gentilesa de Can Mai Tanquis).
A partir de les 10 h. Parc de Caramar. El trenet al parc de Caramar
Entre les 10 i les 18 h. Plaça Ramón y Cajal. Concurs de Paelles
A partir de les 10 h. Pl. de Ramón y Cajal. Campanya de donació de sang
A les 11 h. Carrer de Sant Rafael. Activitats infantils i xocolatada
A partir de les 11 h. Carrer de Romà Fabra. Baixada d’andròmines. Cursa d’andròmines amb vehicles de construcció pròpia, sense motor i fets amb materials de rebuig i andròmines de tot tipus. Activitat patrocinada per Construccions Jordi Fortea. pij@elmasnou.cat. Tel. 93 557 18 41
Entre les 11 h i les 21 h. Passeig de Prat de la Riba. I Diumenge d’Art. L’associació Grupd’art.cat, dedicada a promoure les arts visuals al Masnou, organitza el I Diumenge d’Art, que reunirà pintors i artistes d’arreu al Camí Ral del Masnou.
A les 11 h. Espai Escènic Ca n’Humet Actuació dels Salerosos de Can Mandri
A les 18 h. Museu Municipal de Nàutica del Masnou. Visita teatralitzada al Museu Municipal de Nàutica del Masnou
A les 13 h. Parròquia de Sant Pere. Concert de Festa Major de la Coral Xabec de Gent del Masnou. La Coral Xabec, dirigida Montserrat Llagostera i Torrent i acompanyada al piano per Bàrbara Llacay, oferirà un repertori de cançons tradicionals catalanes, de l’impressionisme francès i altres cançons de diversos autors.
A partir de les 18 h. Espai Escènic Ca n’Humet. Espai Dansa. Actuació de diferents associacions i escoles que fomenten la dansa al Masnou: Associació de Dansa del Masnou, Colla Bastonera del Masnou Ple de Cops, Luana Dance (Club Tenis El Masnou), Associació Luz del Alba, Maribel’s Gimnàs i Dansa, Escola de Ball Pas Bàsic, Club Patinatge El Masnou i Escola Shankara.
A partir de les 18 h. Carrer de Pere Grau Concurs Trencaclosques
A les 18.30 h. Carrer de Sant Rafael. Sardanes. Ballada de sardanes amb la Cobla Iluro, de Mataró
A les 19 h. Jardins de Can Malet. Coral d’Avis de Can Malet
A les 19 h. Parc del Llac. Concert de pel·lícula. El Cor Scandicus acompanyats per la Jove Orquestra de Cambra del Masnou oferiran un repertori de bandes sonores i músiques de pel·lícules. La Coral Infantil de la UNESCO El Masnou cantaran músiques del món.
A les 20.30 h. Platja d’Ocata. Concert de músics locals. Narcís Perich, Loco Tidiano i ërase.
A les 22.30 h. Platja d’Ocata. Concert de Mishima

Festa Major de Sant Pere Premià de Dalt

DIJOUS 27 DE JUNY

20.30 h. Des de Sant Jaume. La Colla Gegantera acompanyarà els pregoners (Charo, Marta i Xavi), l’equip de la Biblioteca Municipal Jaume Perich.
21.00h. A la plaça de la Vila. Repicada de campanes i tirada de trons anunciant l’inici de la Festa Major.
21.15h. A la plaça de la Vila Pregó
Tot seguit, Sopar de la Vila. Preu 3€ (inclou entrepà a escollir + beguda). Seguidament: vi festival de Playbacks fm.

DIVENDRES 28 DE JUNY

De 10 a 14h. Al pavelló. Torneig de Festa Major Futbol Sala
18.30h. Als jardins de Can Figueres. Titelles. Espectacle Circumloqui, a càrrec de la Cia. Ne Me Titere Pas.
19.30h. A l’auditori i balcó de Can Figueres. Tintín arriba a Premià de Dalt. Exposició i tallers infantils.
20.30h. De Can Figueres al parc Felicià Xarrié. Espectacle Itinerant Familiar. Rum Rum trasto Karts a càrrec de la Companyia Xip Xap.
23.00h. Al parc Felicià Xarrié. Nit de Ball. Amb l’orquestra Marinad.
00.00h. A la plaça de l’Espolsada. Nit Jove. Amb Cocktails Estiuencs i DJ.

DISSABTE 29 DE JUNY

10.00h. A l’aparcament del camp de futbol. Trobada de vehicles policials. Vine i sigues policia per un dia.
11.00h. A l’Església de Sant Pere. Ofici de Festa Major
Seguidament, Concert de petit format. A càrrec de la Coral Primiliana. Vermut per a tots els assistents, a la rectoria.
18.00h. Al parc del Vogi. Guerra de Bombardes Ibera. Trobada de Guerrers a les 16.45h de la tarda a la plaça de la Fàbrica.
20.00h. Al parc Felicià Xarrié. Concert de Festa Major. Amb l’orquestra Metropol.
21.00h. Pati d’Arts i Lletres de Sant Jaume. Sopar de Dones de Dalt
22.00h. Plaça Ajuntament. Correfoc amb Diabòlics Anònims. Sortida des de la plaça de l’Ajuntament. Arribada al parc de Felicià Xarrié.
23.30h. Al parc Felicià Xarrié. Gran nit de ball. Amb l’orquestra Metropol.

DIUMENGE 30 DE JUNY

9.00h. Bici Parc la POMA. Premià de Dalt roda!!!!!. Sortida amb bicicleta de muntanya des del Bici Parc la POMA pels voltants del Maresme.
11.00h. Bici Parc la POMA. Trobada de Rodes!!!! Bicicletes, skates, patinets, patins. Espectacular circuit PUMP Truck Modular, circuits vials, exhibicions, bàsquet bici….i més….
13.45h. Al Felicià Xarrié. Flashmob. Organitzada per l’aula de Dansa Municipal.
14.30h. Al parc Felicià Xarrié. Pícnic Popular. Nosaltres et convidem al cava i al cafè (cada 4 persones, una ampolla de cava). A l’hora del cafè, Màgia de proximitat per a tothom amb: Mag PAMPA!!!!!
18.00h. Al parc Felicià Xarrié. Espectacle de Circ Familiar. Starfatal, a càrrec de la Cia. Los 2 Play.
19.00h. Al parc Felicià Xarrié. Exhibició de Danses Tradicionals. A càrrec de l’esbart Espolsada.
19.30h. A la plaça de la Fàbrica. Trobada de Gegants. Acompanyarem els gegants per la Riera fins a Sant Jaume. A les 18.30h la plantada de gegants.
20.00h. Pati de Sant Jaume. Ballada de Sardanes. Amb la Cobla Premià.
22.00h. A la plaça Jordi Pujol. Cremem Can Verboom -El Banquet de Premià-. A càrrec de l’Avalot Teatre.
22.30h, A la plaça Jordi Pujol. Concerts de cloenda. A càrrec dels grups locals Ars Festiqva i Atäxia. Amb servei de bar.

COMPARTIR