Propostes de maig de 2019

Text: Redacció
1074

Activitats literàries

ALELLA. Plaça de can Patatina
Primera trobada d’editorials del Maresme. Dissabte 4 a les 18 h. Taula rodona amb editorials de la comarca, fira i recital.

ALELLA. Can Manyé
Literatures amb sentits. Dimecres 29 a les 19.30h. Presentació de l’últim llibre del poeta Enric Casasses El nus la flor.

ARENYS DE MAR. Biblioteca
Presentació llibre. Divendres 3 a les 19 h. Correspondència Agustí Bartra/Fèlix Cucurull 1953-1970 a càrrec de Maria Campillo i Montserrat Fonoll.

ARENYS DE MAR. Ateneu Arenyenc
Presentació llibre. Dijous 9 a les 20h. Pompeu Fabra. L’aventura de la llengua i 55 urnes per la llibertat a càrrec dels autors Oriol Garcia, Gemma Pauné i Rafael Català.

ARENYS DE MAR. Biblioteca
Presentació de la Guia de recursos. Divendres 10 a les 19 h. Dones Pioneres a càrrec de l’antiga Associació de Dones per a la Igualtat.

ARENYS DE MAR. Biblioteca
Presentació llibre. Divendres 31 a les 19 h. D’això i d’allò, de Pep Quintana i Riera a càrrec de Joan Randé i Assumpció Maresma.

ARENYS DE MUNT. Can Borrell
Presentació llibre. Divendres 31 a les 19 h. Els poetes del Maresme.

ARGENTONA. Biblioteca
Presentació llibre. Dijous 2 a les 19.30 h. Els poetes del Maresme d’Isidre Julià Avellaneda, Josep Lladó i Pascual iEmília Illamola Ganduxé.

ARGENTONA. Biblioteca
Presentació llibre. Dilluns 6 a les 19.30 h. Els ocells del jardí a mida real de Daniela Strauss.

CABRERA. Biblioteca
Presentació llibre. Dijous 23 a les 19 h. Les mares que ens han parit de Maria Rosa Ribas Poch. Amb la presència de l’autora. Presentació a càrrec de Sílvia Tarragó.

MATARÓ. BIBLIOTECA POMPEU FABRA
Dones pioneres del Maresme. Dijous 9 a les 19 h. Presentació de la guia de recursos i taula rodona amb quatre protagonistes: Mercè Aubanell, Maribel Nieto, Glòria Prunera i Anna Pujol.

MATARÓ. BUC DE LLIBRES
Presentació publicació. Divendres 10 a les 19.30 h. Paraules impossibles a 37 veus de Núria Manso, amb Martí Peran, Manel Guerrero i Marcela Jardón.

MATARÓ. CAFÈ DE MAR
Malvares de Moscoso. Dijous 16 a les 21 h. Espectacle de poesia. De Bukowski a Chinaski (o al revés). Recital poètic del grup Poetrastoshhh, format per Javier Pintor Muñoz i Ángel Larros.

MATARÓ. DÒRIA LLIBRES
Presentació llibre. Dijous 23 a les 19.30 h. Okupes particulars, text teatral del dramaturg Toni Cabré. Durant l’acte llegiran fragments del text Anna Piqué i Toni Luna.

MATARÓ. ASSOCIACIÓ VEÏNS DE L’HAVANA
Presentació llibre. Divendres 24 a les 20 h. Tot el bé i tot el mal a càrrec de Care Santos, autora del llibre.

PREMIÀ DE DALT. Can Vallerià
Presentació llibre. Divendres 10 a les 19.30 h. Les hores imprecises de M. Carme Sáez, llibre guanyador del 42è Premi Marià Manent de poesia.

PREMIÀ DE DALT. Can Vallerià
Festa del Hanami. Diumenge 12 a les 12.30 h. Poesia a la primavera amb Emília Illamola, Jordi Valls, M. Carmen Sáez (guanyadora del Premi Marià Manent de poesia 2018) i Jordi Bilbeny.

PREMIÀ DE MAR. BIBLIOTECA
Presentació llibre. Dissabte 4 a les 12 h. Memòries de can sanpere, de Pep Bras.

PREMIÀ DE MAR. BIBLIOTECA
Presentació llibre. Divendres 10 a les 19 h. Cartes a la mare de Marta Albadalejo.

ST VICENÇ MONTALT. centre cívic
XI Festa de les Lletres. Dissabte 4 a les 19h. Presentació del conte L’avi Ramon d’Evarist March i Judit Alabert; Presentació de la guia: Dones pioneres del Maresme; Lliurament de premis dels XIII Jocs Florals.

VILASSAR DE DALT. Biblioteca
Presentació guia de recursos. Divendres 24 a les 20 h. Dones pioneres del Maresme a càrrec de Jerònia Sànchez, dona pionera de Vilassar de Dalt.

VILASSAR DE MAR. Biblioteca
Presentació llibre. Dijous 16 a les 19 h. Els poetes del Maresme amb Emília Illamola i Josep Lladó.

COMPARTIR