Sortim en Família desplega una gran varietat d’estils per iniciar als petits en arts escèniques

Text: Redacció
463
Una imatge de l’espectacle ‘Italino Grand Hotel’ de la Cia. La Tal.

El passat 28 de setembre va començar una nova edició del cicle Sortim en família a Mataró. Els diferents agents culturals de la ciutat dedicats al públic familiar s’han unit per oferir una programació variada i de qualitat. Fins al 15 de desembre a Mataró es veuran 11 espectacles.

La Casa de la Música programen el cicle Xics’n Roll que ofereix concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar i permeten conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història de la música. Els grups a qui retran tribut seran els The Beatles (diumenge 27 d’octubre) i Queen (Diumenge 24 de novembre), els dos a la Sala Clap.

Circulant, circ en moviment! ha programat  dos espectacles de circ. El 6 d’octubre serà el moment de veure El senyor de les baldufes que acaba de guanyar el guanya el premi del Públic del Festival de Circ de Castella i Lleó. L’altre espectacle es dedicarà a l’aigua. Els exploradors de l’aigua de les companyies Pessic de Circ i Claret Clown. Es podrà veure l’1 de desembre.

L’AACC Maresme Titelles programa també tres espectacles a la Sala Casal Aliança. El primer serà  La rateta que… el  13 d’octubre de la Companyia B. La segona cita serà el 10 de novembre amb El follet i el sabater, un espectacle musical i de titelles i actors amb música de piano en directe. La temporada titellaire es clourà el 8 de desembre amb Pauuuuu, una divertida invitació a la reflexió, des d’una actitud filosòfica i lúdica sobre la resolució de conflictes.

La Xarxa Mataró proposa tres espectacles al Teatre Monumental. Començaran el 20 d’octubre amb La Via Làctia, un musical de titelles gegants, manipulats amb la tècnica de la llum negra. La programació continuarà el 17 de novembre amb La princesa en texans de la Companyia Sgratta. Una obra de teatre familiar molt divertida i que trenca estereotips. El darrer espectacle serà el Italino Grand Hotel de la Companyia La Tal que arribarà al Monumental el 15 de desembre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí