Una oferta irresistible

Eli Guillén.  Màrqueting digital. www.eliguillen.es
295

Conec projectes que tenen grans productes i serveis, però no venen prou. ¿Però, per què? La resposta és ben clara: perquè encara que tinguis el millor producte del món, si no saps vendre’l, ningú te’l comprarà.

La solució és crear una oferta irresistible. Una oferta presentada de forma tan persuasiva que sigui més difícil rebutjar-la que acceptar-la. Si continues llegint descobriràs els elements per crear una oferta irresistible. Au, va, anima’t!

Producte o servei

És essencial que el producte que ofereixes resolgui realment un problema o una necessitat, ja que les persones compren solucions. De la mateixa manera, hauries d’investigar si hi ha persones disposades a pagar per la teva solució i quina quantitat.

També és important posar un bon nom. Per cert, els noms en anglès són molt cool, però difícilment els recordem.

Preu del producte o servei

Abans de definir el preu de venda, és important saber quins són els preus de mercat. Segurament, hauràs de posar-te la disfressa d’agent infiltrat i demanar pressupostos a la competència.
Recorda que estem creant una oferta irresistible, per tant el comprador ha de tenir la sensació que està pagant poc pel valor real que té el producte.

Beneficis

Explica com la teva oferta pot ajudar a solucionar els problemes del teu possible comprador. Parla i explica des dels beneficis i no des de les característiques del producte.

També pots incloure testimonis dels teus clients explicant els beneficis que han obtingut. Per exemple, a eliguillen.es tenim entrevistes amb els nostres clients perquè ens parlin de la seva trajectòria.

Extres

Els extres ens ajudaran a incrementar el valor percebut de l’oferta i eliminar possibles objeccions dels potencials compradors. Els extres més habituals són: suport extra, atenció al client 24h, casos d’èxit i entrevistes, plantilles, seminaris en línia gratuïts, entre d’altres.

Utilitza la urgència i l’escassetat

La urgència i l’escassetat s’utilitzen molt sovint per incrementar les conversions. Això es coneix com a FOMO, acrònim de “fear of missing out”, descriu la por de perdre’s alguna cosa.

Es tracta d’aconseguir que la persona passi a l’acció el més aviat possible. Un bon mètode és introduir límits de temps i de quantitat.

Garanties i facilitats de pagament

En aquest punt busquem el biaix zero, és a dir, la pràctica de prendre decisions de compra reduint el risc. Les garanties ens permeten incrementar la confiança i desbloquejar la compra.

També és recomanable disposar de diverses opcions de pagament i permetre el fraccionament. Estic segura que pots crear una oferta irresistible, però si necessites ajuda a eliguillen.es t’ajudarem en tot el procés.

COMPARTIR