20 anys d’Escola de Ball Pasbàsic del Masnou

Text: Redacció
107

Fa ja 20 anys que l’escola de Ball Pasbàsic es va establir al Masnou. L’escola va complir la ‘majoria d’edat’ l’any 2019, just quan la Covid ens va confinar a tots a casa. La trajectòria de Pasbàsic va començar al Patronat d’Esports d’Alella fa 30 anys amb el nom d’Alella també Balla. Encara que anys més tard es va instal·lar al Masnou, on va tenir una bona acollida, Pasbàsic mai ha oblidat els seus orígens i segueix impartint classes de ball a Can Lleonart.

Pasbàsic és una escola Federada d’Esports, amb tres equips de Competició: Ball Esportiu, Fitkid i Hip-Hop. Alumnes esportistes federats competeixen en competicions autonòmiques, nacionals i internacionals.

Hi ha classes a nivell d’extraescolar de les modalitats esmentades, sense obligació a competir. A les instal·lacions de la primera planta de Pasbàsic hi ha dues àmplies classes de 250 m2. Cadascuna amb grans finestrals a l’exterior, amb aire condicionat i calefacció. Dues aules que es converteixen en una sala diàfana de 500 m2, sense columnes.

S’imparteixen classes en parella, com es salsa, batxata i balls de saló. L’escola obra el seu Club Social Ballmaresme els caps de setmana per a la pràctica de ball per a tots els seus alumnes, antics alumnes i simpatitzants, oferint servei de cafeteria.

A la segona planta de l’escola s’ofereixen dues línies d’entrenament de fitness. La sala Gym i el Box320, on el soci troba un bon ambient per a la pràctica de l’esport, amb amplis vestidors amb dutxes.

D’altra banda, també un bon ambient acollidor li donarà la benvinguda a l’escola i l’acompanyarà a visitar les àmplies instal·lacions.

PASBÀSIC
EL MASNOU · Tel. 9393 540 85 84 · www.pasbasic.com

COMPARTIR