23 edicions del Festival Ple de Riure al Masnou

Text: Redacció
836

El Festival Ple de Riure va néixer, ara fa 23 anys, com un lloc de trobada estiuenc amb la cultura, en forma de teatre, circ i humor.  Els seus orígens es troben en els fundadors de l’esdeveniment, el trio còmic Chapertons que, juntament amb l’Ajuntament del Masnou, van voler crear un espai únic que tingués com a objectiu fer riure als espectadors.  Així començava el Ple de Riure: inicialment al pati del Casino del Masnou, per passar, a partir de la cinquena edició, a la Platja d’Ocata on s’ha consolidat com a indret principal i emblemàtic de la festa.

Les companyies i noms que ompliran d’humor i circ el festival del 23 al 27 de juliol són: Companyia del Foc, Cirque Rouages, Rhum i Cia, Pau Palaus, Quimi Portet, Sidral Brass Band, The Primitives, Los Barlou, Los Moñekos i Pepa  Plana.

El Ple de Riure ha esdevingut, amb els anys, tot un símbol per al poble i el seu gran nombre de seguidors, així com en un espai de projecció per a molts dels actors i companyies que han compartit, durant tot aquest període, el seu bon humor amb els espectadors del Masnou.

PROGRAMACIÓ PLE DE RIURE 2019

 • Plaça Nova de les Dones del Tèxtil
  Clap! Dimarts 23 a les 10.30 h. A càrrec de Sidral Brass Band. Ple de Riure 2019.
 • Plaça de Marcel·lina de Monteys
  Three of a Kind. Dimecres 24 a les 19 i 20 h. A càrrec de The Primitives. Ple de Riure 2019.
 • Plaça de Ramón y Cajal
  Setup. Dijous 25 a les 19.30 h. A càrrec de Los Barlou. Malabars, màgia, monocicles i equilibris desequilibrats, plens d’humor i acció són els ingredients principals d’aquest espectacle de teatre i circ. Ple de Riure 2019.
 • Plaça de l’Església
  WeDing. Divendres 26 a les 19.30 h. A càrrec de Los Moñekos. Espectacle per a tots els públics. Dansa, teatre, humor i amor. Ple de Riure 2019.
 • Platja d’Ocata
  Red Wine Cabaret. Dies 26 i 27a les 22.15 h. A càrrec de Sidral Brass Band. Cabaret, surrealisme, circ, acció i coreografies excitants. Ple de Riure 2019.
 • Platja (Escenari la Mar de Riure)
  Veus que no veus. Divendres 26 a les 22.30 h. A càrrec de Pepa Plana. La companyia de Pepa Plana sempre ha reivindicat la figura de la pallassa i ara presenta els números circenses més clàssics. Ple de Riure 2019.
 • Platja (Escenari la Mar de Riure)
  Rhümia. Divendres 26 a les 00.00 h. A càrrec de Rhum & Cia. A casa dels Rhum & Cia. hi ha un altre món possible, una altra pista de circ més íntima amb noves entrades de pallassos, cançons i músiques d’arreu del món, i és plena d’emocions absurdes i concretes, imaginades i reals. Ple de Riure 2019.
 • Platja d’Ocata
  Sodade. Dissabte 27 a les 22.30 h. A càrrec de Cirque Rouages (França). Una oda a la vida que Cirque Rouages proposa amb el seu llenguatge habitual: circ, funambulisme, música, poesia i teatre mecànic. Ple de Riure 2019.
 • Platja d’Ocata
  Dicharafuego. Dissabte 27 a les 23.30 h. A càrrec de Companyia del Foc. La barreja de la pirotècnica i la música tindran màgia. Amb la direcció artística de Manuel Osuna. Ple de Riure 2019.
 • Platja d’Ocata (Escenari la Mar de Riure)
  Quimi Portet. Dissabte 27 a les 00.00 h. Clàssic instantani de la seva trajectòria, aquí trobem el guitarrista indomable, el mestre de l’aforisme, el fi estilista de l’humor i el poeta brillant.
COMPARTIR