A Cabrils és temps d’Aran!

Text: Redacció
439

Durant el mes febrer, Cabrils celebra la XV edició de les Jornades de Cuina Aranesa. Dissabte 13 de febrer a les 18 hores es farà la presentació al Museu Cabrils i es podrà degustar un tast d’olla aranesa en l’olleta col·leccionable de cada any. L’acte de presentació de les Jornades estarà presidit per la Regidora de Turisme del municipi, Isabel Tamboleo, i el president de l’Associació d’Hostalers de Cabrils, Artur Masiques.

Un any més l’Ajuntament de Cabrils i l’Associació d’Hostalers inauguren una nova etapa amb la gastronomia aranesa en unes jornades ja consolidades.

Durant tot els mes de febrer es podrà degustar els diferents plats, com l’Olla Aranesa, el Paté d’Aran, assortiment d’embotits i formatges, els Civets de Senglar, Cérvol i d’Isard, la Pularda farcida, l’Arròs d’Aran, les Truhes (patates farcides de carn), els Pescajons (creps)…

Els restaurants participants de les Jornades són Ca l’Estrany, Cal Gras, Can Rin, Hostal de la Plaça, Sal i Pebre, Tempo de l’Hort, Xaret, i Xeflis.

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí