Accessibilitat i mobilitat, temes centrals del Consell Municipal dels Infants del Masnou

Text: www.elmasnouviu.cat
540

El dimarts 9 de juny, es constituirà el Consell Municipal d’Infants. L’acte es farà a les 11 h a la sala de plens de l’Ajuntament, on assisstiran els vint representants de l’alumnat de 6è de primària (10-11 anys) dels centres educatius del Masnou que han format part d’aquesta iniciativa, acompanyats per l’alcalde i regidors en funcions dels consistori. Els representants de l’alumnat –dos per cada classe–, han estat escollits pels seus companys d’aula i tenen consideració de regidors del Consell.

Enguany, el tema escollit a tractar pel Consell és la mobilitat i l’accessibilitat al municipi. Un cop es constitueixi, els consellers i conselleres infantils explicaran les propostes treballades a l’aula, que es valoraran i votaran per arribar a un seguit d’acords que es lliuraran a l’alcalde en funcions, Pere Parés, per tal que es tinguin en consideració quan es treballin assumptes relacionats amb la mobilitat i l’accessibilitat al Masnou.

El Consell Municipal dels Infants és un projecte pedagògic de participació infantil, impulsat per la Regidoria de Participació Ciutadana dins del marc del Pla de Participació Ciutadana 2011-2015. És un consell sectorial, els objectius del qual són educar la infància en el seu dret a participar en els afers de la vila i transmetre a l’Ajuntament la seva opinió sobre diferents temes, la seva visió sobre el seu entorn.

COMPARTIR