Una app que uneix la compra virtual amb la botiga guanya el premi ReimagineTextile a la millor start-up

Text: Redacció
613

Sheekr (sheekr.com) és la guanyadora del premi a la millor start-up de la primera edició dels premis ReimagineTextile, lliurats el passat 11 de juliol en un acte al TecnoCampus. En paraules d’un dels seus promotors, Xavier Martí, l’objectiu d’aquesta empresa emergent és “virtualitzar el procés d’anar de compres junts” i captar dades que indiquen el que la gent vol comprar. L’app que està dissenyant l’empresa tindrà geoposicionades més de 1.000 botigues a tot l’Estat, amb accés a més de 10.000 productes, que contenen informació com el preu o les fotografies. Aquesta app estarà disponible aquest estiu per a iOs, i el setembre ho estarà per a Android.

El segon premi en la categoria de la millor start-up va ser per Uttopy. El projecte Yumehub va rebre una menció especial.

En la categoria de millor idea, el projecte guanyador d’aquesta primera edició dels premis ReimagineTextile ha estat per Cocoro (www.cocoro-intim.com), un projecte que impulsa la cooperativa Femmefleur. Cocoro és una línia de sostenidors de lactància sostenible, amb teixit absorbent i ergonòmic, que evita l’ús de discs absorbents i incorpora tecnologia tèxtil mitjançant la segregació de substàncies microencapsulades per oferir una protecció del pit.

El segon premi en la categoria de la millor idea va ser per Sensorial Processing Text. El projecte Udesign va rebre una menció especial.

Els guanyadors obtenen, a banda d’un premi econòmic (5.000 euros per a la millor start-up, i 3.000 euros per a la millor idea), bonificacions a la ubicació a la incubadora ReimagineTextile del TecnoCampus, orientació tecnològica per part d’Eurecat, accés 100% bonificat a un programa de mentors i la quota gratuïta d’un any com a soci d’Asegema.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí