‘Com aprendre i jugar fàcil al bàsquet’

Text: Redacció
290

El passat 21 de novembre es va presentar a Mataró el llibre d’en Jordi Bonareu i Bussot Com aprendre i jugar fàcil al bàsquet.

L’acte va reunir força gent del bàsquet i amics a Can Palauet. Jordi Bonareu va explicar com es va gestar el llibre i les idees que conté, a més d’agrair les aportacions d’il·lustres convidats com Epi, Emiliano, Pau Gasol, Laura Antoja o Ricky Rubio.

La introducció va anar a càrrec de la regidora d’esports Bea Delgado i del conegut periodista Jordi Robirosa. Als seus 85 anys i demostrant una energia envejable, Jordi Bonareu va explicar que el llibre, dels que s’han fet 10.000 exemplars que han estat distribuïts gratuïtament entre clubs i persones relacionades amb el bàsquet, és per “ajudar a aquells que són més importants en la fase d’iniciació a aquest esports, els que ensenyen els fonaments als jugadors i jugadores”, que ell s’estima més anomenar “professors”, abans que “entrenadors”.

Precisament, un moment molt emotiu de l’acte va ser quan al començament, el periodista Jordi Robirosa va mostrar als assistents la samarreta amb la que el seu pare jugava a bàsquet amb el C.D. Mataró als anys 40.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí