Arriba la 4a edició de la Fira MotorTotal

Text: MotorTotal
381

En més de 4.500 metres quadrats, quedaran representades 21 marques punteres del sector (Mercedes, Smart, Audi, Volkswagen, Chevrolet, Ssangyong, Volkswagen Comercials, Mitsubishi, Seat, Lancia, Jeep, Dodge, Chrysler, Ford, Hyundai, Peugeot, Fiat, Renault, Dacia, Opel, Tata i Skoda), consolidant així a Mataró com a capital automobilística.

Una exposició amb el principal objectiu de potenciar el sector i on els concessionaris exposaran vehicles d’ocasió, quilòmetre 0 i nous en condicions excepcionals i amb les màximes garanties de qualitat.

Aquest gran aparador obrirà les seves portes el dijous 4 d’octubre a les 16.00 hores fins les 20.00 hores. El divendres 5, dissabte 6 i diumenge 7 la fira restarà oberta al públic en horari ininterromput d’10.30 hores a 20.00 hores.

Passem moments complicats, i és per això que des de l’organització de MotorTotal i dels expositors participants, amb la intenció d’ incentivar la venda, tots aquells que comprin el seu vehicle els dies de la fira podran estalviar-se la pujada del 3% de l’iva.

A més, durant els dies de la fira, els més “petits de la casa” i no tan petits, podran passar-s’ho d’allò més bé en les dues atraccions del parc infantil que hi haurà instal·lat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí