Arriba l’Emplaça’t Festival de Cabrera de Mar amb un cartell de luxe

Text: Redacció
94

Després de l’ambiciosa edició preparada pel 2020 i ajornada a última hora, Cabrera de Mar s’omplirà aquest estiu de concerts, activitats i espectacles per a tots els públics.

Serà del 30 de juliol al 2 d’agost a l’espai de Can Carles del municipi. Durant aquests quatre dies Cabrera de Mar acollirà per primera vegada L’Emplaça’t Festival, amb un cartell de luxe amb grans noms com Els Pets, Suu, Doctor Prats, Zoo, Ebri Knight o Reggae per xics.

En total seran set sessions de concerts a l’espai de Can Carles amb aforament limitat a 1.000 persones (amb possibles ampliacions segons la normativa del moment). Quatre d’aquestes sessions seran a un preu simbòlic d’1 € i les altres tres amb preus de 12 a 20 € (amb un abonament per a aquests tres concerts de pagament a 40 €).

L’any passat, amb motiu del cinquè aniversari de L’Emplaça’t, festa de cultura popular del municipi, s’havia d’estrenar l’Emplaça’t Festival amb un cartell de luxe, però finalment es va haver d’ajornar a pocs dies del seu tret de sortida degut a l’empitjorament de les dades de la pandèmia. Aquest 2021, un any després, s’estrena aquest festival popular impulsat des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar. I en paral·lel, també s’entrellaça amb diferents activitats de cultura popular.

Segons també destaquen els organitzadors, aquesta programació no substitueix a la programació habitual de Festa Major, sinó que s’integra a ella per completar i potenciar les dates a l’entorn de Sant Feliu. Pel que fa a l’adquisició d’entrades, es podran comprar a través del web www.emplaçat.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí