Arriba la nova temporada de la Sala d’Argentona

Text: Redacció
762

L’Ajuntament d’Argentona va presentar la nova temporada d’espectacles de La Sala per als mesos de febrer a maig. El passat 17 de gener es van posar a la venda les entrades i abonaments per a les nou propostes d’aquest inici de 2019 i que comptarà amb actors i propostes de luxe.

El calendari arrenca el dissabte 9 de febrer amb el concert de l’argentonina Carola Ortiz, que presentarà el seu treball a Spirala en format de septet. Esmorza amb mi, finalista als Premis Butaca 2018 i amb un excel·lent repartiment que compta amb Anna Alarcón, Andrés Herrera o la Mima Riera, esdevindrà una de les comèdies teatrals d’aquesta temporada. Sergi López encapçala la llista d’intèrprets a El chico de la última fila. El text original, de Juan Mayorga, va ser guardonat amb un Premi Max.

El 23 de març arribarà una de les propostes que més bona acollida rebrà de ben segur pel públic general, amb l’espectacle Bona Gent, a càrrec de Quim Masferrer, que els darrers anys ha aconseguit un gran èxit amb el programa de TV3 El Foraster. Eduard Farelo interpretarà un ventall de personatges i emocions a Una Ilíada, inspirada en la clàssica obra d’Homer.

La comèdia Ovelles, protagonitzada per Biel Duran, Albert Triola i Sara Espígul, o el teatre dramàtic Aka (Also Known As), premi Butaca 2018 al millor text teatral, arrodoniran el potent cartell teatral de la programació de La Sala per aquest hivern i primavera. La nova programació de La Sala també oferirà un destacat espai a la dansa urbana amb l’espectacle Boomerang, que aglutina les creacions de les companyies Aina Lanas, The Jokerz i Agnés Sales & Héctor Plaza.

La temporada es completa amb les cites familiars que arribaran de la mà de Xarxa d’Argentona: l’espectacle de clown Cösmix al febrer; la història de La Berta i el seu Robot, explicada a través de les titelles de la companyia Lazzigags, el mes de març; i a l’abril el musical de grans titelles Akäshia, el viatge de la Llum.

 

COMPARTIR