Arriben Els Pastorets al Patronat de Premià de Mar carregats d’àngels i dimonis

Text: Patronat Social Premianenc
410

Es faran quatre funcions a les 18h dels dies 21, 22, 28 i 29 de desembre.

Com és tradició arreu, aquest desembre arriben Els Pastorets a molts teatres de Catalunya per fer tradició, cultura i Nadal. A Premià de Mar també. L’Estel de Natzaret, d’en Ramon Pàmies, uns Pastorets d’alta qualitat literària i musical, es tornen a representar a l‘escenari del Patronat premianenc un any més.

Dos caps de setmana en què esperem que el Patronat tornarà a retrunyir al ressò de la veu eixordadora de Satanàs. I que el públic familiar vibrarà amb les aventures i desventures d’una colla de pastors envoltats d’àngels i dimonis, de bons sentiments i de temptacions.

Els Pastorets de Premià fan ferum de sofre, tenen escenes còmiques, un pessic de drama i, sobre tot, molta passió. La de tot l’equip humà que els fa possible generosament un any més, perquè ens mou la passió pel teatre. Un bon grup d’actors d’entre dos i setanta molts anys sobre l’escenari, un equip tècnic professional i professionals de la música posant els seus coneixements al servei de la tradició i del teatre, i uns tramoies artistes que… Alerta! Aquest any ens han preparat una gran sorpresa i estem d’estrena. No us en direm res més… ja ens direu si us agrada i si us hi heu perdut. Compte! Que no us hi surti algun dimoni entremaliat d’aquells que us voldrien fent la xup-xup a les calderes bullents de l’infern! Us hi esperem!

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí