Artistes consolidats i talent jove al Poesia i +

Text: Redacció
721

Del 4 al 14 de juliol, Caldetes i altres municipis maresmencs (Canet de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Alella, Arenys de Mar i Dosrius) acolliran la 14a edició del Festival Poesia i+, el festival d’irradiació poètica més important i de referència de fora la capital.

El Poesia i+ 2019 posa l’accent en tres eixos clars: l’aposta pel talent jove i innovador que tenim més a prop, el diàleg de la poesia amb altres registres artístics i l’acostament al patrimoni arquitectònic del Maresme. Com a novetats, aquesta edició incorpora dos nous espais: la casa Coll i Regàs, a Mataró, i l’església del Carme a Caldes d’Estrac. També per primera vegada, s’incorpora una llengua germana, l’occità, a la Nit de Poetes, tradicionalment dedicada només a autors en català. Aquest acte central del festival comptarà amb tres poetes que refan la tradició per construir una veu pròpia: Anna Gual, Andreu Subirats i Aurélia Lassaque.

Pascal Comelade i Enric Casasses, Mireia Calafell i Björt Rùnars, Sílvia Bel, Manuel Rivas, Albert Pla, Tarta Relena, Pau Riba i Orquestra Fireluche i Clara Peya, són alguns dels noms propis del festival, un dels més actius i innovadors de la creació poètica i artística contemporània, que en cada edició es va obrint a més escenaris, a més àmbits creatius i sobretot a més públics.

PROGRAMACIÓ POESIA I+ 2019

  • Canet de Mar. Pl. Indústria. Dijous 4 a les 20.30 h: Maria Cabrera i Irene Fontdevila. 21:30 h: Pascal Comelade i i Enric Casasses.
  • Mataró. Diversos indrets. Divendres 5 a les 18.30 h: Pía Sommer, J.M. Calleja. 19 h: Ivette Nadal i Caïm Riba. 20.30 h: Seward i Javier Gallego “Crudo”. 21.30 h: Pau Vallvé.
  • Llavaneres. Can Caralt. Dissabte 6 a les 20.30 h: Anna Pantinat. 21 h: Pau Riba i Orchestra Fireluche.
  • Dosrius. Pou de Glaç. Diumenge 7 a les 20 h: Núria Martínez . 20.30 h: Albert Pla.
  • Alella. Bouquet d’Alella. Dimarts 9 a les 19 h: Blanca Llum Vidal i Sara Fontán.
  • Arenys de Mar. Teatre Principal. Dimecres 10 a les 21 h: Fèlix Cucurull.
  • Caldes d’Estrac. Fundació Palau. Dijous 11 20 h: M. Calafell i Björt Rùnars. 21.30 h: M.Rivas.
  • Caldes d’Estrac. Fundació Palau. Divendres 12 a les 20 h: Guillem Gavaldà, Maria Isern, Pol Guasch. 21 h: Josep Maria Balanyà i Odile Arqué. 22.30 h: Clara Peya.
  • Caldes d’Estrac. Fundació Palau. Dissabte 13 18 h: Mariona Sagarra. 20 h: Rosa Pou i Xavi Lloses. 21 h: Nit Poetes. 22.30 h: Sílvia Bel.
  • Caldes d’Estrac. Fundació Palau. Disumenge 14 a les 18 h Assumpta Mercader. 21 h: Tarta Relena. 22 h: Rodrigo Cuevas.
COMPARTIR