Bons resultats dels mataronins al Campionat de Catalunya de fotografia submarina

Text: SPAS
456

El passat mes de juny es va celebrar la darrera prova del Campionat de Catalunya de l’especialitat de caça fotogràfica submarina a pulmó lliure, a la localitat de Portbou. Prèviament s’havien celebrat tres competicions més, a Aigua blava, Illes Medes i Mataró.

La mataronina Susi Navarro es va proclamar subcampiona absoluta i primera classificada en la categoria femenina. Aquesta esportista, sòcia de la SPAS de Mataró però que competeix pel Centre d’Activitats Subaquàtiques Costa Brava, és un dels referents catalans de l’especialitat.

Antoni  Salvà i Àlex Terricabris, de la SPAS de Mataró, es van classificar 5è i 6è respectivament de la classificació general absoluta. Cal dir però, que es van proclamar campió i subcampió de la categoria de càmera no rèflex. Una de les fotografies de Salvà va ser seleccionada com una de les millors de la competició a Portbou.

Finalment, Irene Mestre, també de la SPAS, tot i no poder competir a Portbou  a causa d’una lesió, es va classificar com a subcampiona de Catalunya en la categoria femenina.

Tots ells formaran part de la selecció que representarà Catalunya al Campionat Nacional que se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de setembre a Mataró, organitzat per la SPAS. Cal esmentar el bon resultat de José Luis Gomez, també del club mataroní, que va classificar-se 3r a la prova de Portbou, pujant fins al 7è lloc a la general.

Amb aquests resultats, la SPAS de Mataró se situa com a segon club català, darrere del potent equip del CAS El Prat, que situa als germans Enrique i Francisco Díaz en 1r i 3r lloc respectivament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí