Campanya de Nadal de Bulevards de Mataró

Text: Bulervars de Mataró
612

Com cada any per aquestes dates, Bulevards de Mataró enceta la campanya de Nadal, per a contribuir amb la nostra engruna a l’esperit nadalenc mataroní. Com sempre, obrim les portes de FiraMàgic, el parc infantil d’atraccions situat al Nou Parc Central. Aquest any hi serà des del 6 de desembre fins al 6 de gener. A més a més hi haurà al mateix recinte animacions infantils gratuïtes els dies 16, 25, 26, i 30 de desembre al migdia.

Aquest any, rebem el Nadal amb dues noves accions. Per una banda, la campanya “Duros a quatre peles”, que consta d’uns xecs-regal que podeu adquirir a les botigues de Bulevards i alguns establiments de Unió de Botiguers per obsequiar a qui desitgeu. Aquests xecs-regal tenen la peculiaritat de estalviar-te un 20% en el valor real del xec.

Per una altra banda, volem presentar amb orgull la Tómbola de Bulevards, unes butlletes-sorpresa que rebreu al fer una compra als establiments de Bulevards i a les parades de la Fira d’Artesania i Regal de Nadal. Totes les butlletes contindran un d’aquests premis: 10.000 descomptes i obsequis a les botigues de Bulevards de Mataró i a les parades de la Fira d’Artesania i Regal de Nadal; 8.000 entrades de dies laborables per al parc infantil de Nadal FiraMàgic; 2.000 participacions en el sorteig d’un creuer per dues persones (el sorteig es durà a terme el 05/01/13 a les 17.30 a l’espai de FiraMàgic).

Com cada any també podeu comprar loteria a les nostres botigues associades; aquest any apostem pel 99.806, i segur que toca! Per últim, mitjançant els establiments de la nostra associació, podeu participar en la iniciativa de la Fundació Maresme pro persones amb disminució psíquica adquirint el Banderí solidari d’aquest Nadal.

Per a més detall dels horaris i espectacles de FiraMàgic, així com informació de les altres accions consulteu www.facebook.com/bulevardsdemataro.

COMPARTIR