Campanya Nadal 2011 a Bulevards de Mataró

Text: Bulevards de Mataró
367

Un cop més, s’acosta el Nadal, i s’intensifiquen els bons sentiments, la calidesa humana, i aquell impuls interior que ens empeny a treure el millor de nosaltres. Arriba també, i amb la mateixa força, la campanya de Nadal de Bulevards de Mataró, essent fidels al nostre eslògan de cada any: “Il·lusions de Nadal”.

Tot i ser el Nadal una festa apta per a tots, són els nens els qui més gaudeixen d’aquestes dates, i és per a ells que un any més instal·lem Firamàgic, el parc infantil d’atraccions situat al Nou Parc Central, al costat de la Fira d’Artesania i Regal. Firamàgic obrirà les seves portes del 16 de desembre al 8 de gener (laborables de 16.30 a 20.00 hores, i festius de 11.30 a 14.15 hores i de 16.00 a 22.00 hores).

Podreu trobar entrades gratuïtes als establiments associats de Bulevards de Mataró (consulteu: www.bulevards.com). Hi tindran lloc també diverses animacions infantils gratuïtes els dies 18, 25 i 26 de desembre de 12.30 a 13.30 hores (aproximadament), i el dia 1 de gener a les 17.30 hores.

Quan visiteu els establiments associats i les parades dels Artesans podreu trobar-hi les butlletes del sorteig d’un creuer (8 dies per a dues persones), i demaneu també a les botigues de Bulevards el vostre calendari mural per al 2012 (un calendari pràctic per apuntar-hi coses). El dia de l’arribada del Patge Reial serem al Parc Central. Quan sortiu d’entregar la carta al Patge us donarem entrades de Firamàgic als més menuts (si sou massa grans per pujar a la fira, us donarem butlletes pel sorteig del creuer).

Desitgem bones festes a tothom i us recordem que fer feliços als altres és una molt bona manera de ser feliç un mateix!

COMPARTIR