Can Margarit, una guingueta amb història i futur

Text: Redacció
231

El passeig del Callao ha vist créixer Can Margarit, que s’ha convertit en una icona del passeig marítim mataroní amb la seva terrassa a tocar de platja.

Els anys han anat passant des de la inauguració de Can Margarit, el 1977, però l’essència no ha canviat. Ja fa 45 anys que la guingueta forma part del paisatge de la costa mataronina, just a tocar de la platja de Mataró, amb el so de les onades de fons. La seva terrassa, agradable durant tot l’any, es torna un racó idíl·lic per gaudir de l’estiu. Un ambient acollidor que va més enllà de fer un vermut o una paella, l’especialitat de la casa, si no que suposa una experiència: la d’esbargir-se, retrobar-se i divertir-se. És a dir, la de viure intensament i crear records.

Can Margarit desperta tots els sentits i sorprèn, oferint la cuina que més s’adapta a cadascú. Des d’un simple cafè amb llet a esmorzars de forquilla. Pensant en agafar forces per afrontar l’hora més assolellada, amb un vermut o unes tapes. A més d’una àmplia carta pensada perquè tothom se’n llepi els dits. La seva especialització són els arrossos i les fideuàs, però també té plats de carn, peix o cullera. Una opció per cadascú dels de la taula. I en cas que aquesta sigui nombrosa, s’ofereixen els menús de grup.

Per aquells que volen celebrar esdeveniments especials, els menús de grup es confeccionen a mida, tenint en compte les particularitats de cadascun, per ajustar-se als gustos i el pressupost. Amb una recomanació especial: el menú pica-pica, per tal de degustar una gran selecció de tapes i platets de la carta abans d’escollir el segon, com també les postres.

Can Margarit és una guingueta amb història que ha format part, precisament, de la història de molts mataronins i maresmencs. S’ha convertit en una icona del passeig del Callao que continuarà creant records durant molts més anys, i tots tenim la possibilitat de participar-hi.

Passeig del Callao, 15 · Mataró
T. 93 790 61 01 · www.canmargarit.com
COMPARTIR