Càritas Mataró celebra la 3a edició de ‘Músics de casa’

Text: Càritas Mataró
1506

Càritas Interparroquial de Mataró ha organitzat per al proper 11 de novembre la 3a edició de “Músics de casa”. Es tracta d’un concert ideat com a acte benèfic per a què els assistents que ho desitgin es facin socis de Càritas de Mataró. Davant la perllongada crisi econòmica que afecta nombroses famílies, l’entitat vol que cada soci aporti una quantitat mensual fixa per a tenir un pressupost estable i poder ajudar les persones que recorren a la solidaritat de Càritas.

El concert comptarà amb la participació d’intèrprets de Mataró i el Maresme. Tindrà lloc al Foment Mataroní a 2/4 de 9 del vespre i l’entrada serà gratuïta.

Aquesta idea va néixer ara fa 3 anys, després dels actes de cloenda del 40è aniversari de Càritas Mataró, l’any 2008. La seva característica definitòria serà la participació d’intèrprets de diferents estils musicals: clàssica, jazz, tradicional, rock, de cantautor. La seva voluntat és representar el conjunt de la societat, ja que Càritas és un servei dirigit a tota la població.

Els artistes i grups musicals que hi participaran són la mezzosoprano Rosa Maria Campasol, que posarà la veu en el duet amb Alfons Miró al piano. La Coral Juvenil Rodamón; el Dúo 71; Tuparik Xaobs; Xavier Dotras i Juan Carlos Narzekian; Darlas Qwart i Jordi Esquerra; i per últim, els Dealan.

El duet que formen la mezzosoprano Rosa Maria Campasol i el pianista Alfons Miró interpretarà un emocionant repertori. Aquest inclourà les peces següents: “Quando me’n vò” també conegut com “Vals de la Musetta”, ària de l’òpera “La Bohème” de Giacomo Puccini. Seguit de “Chanson des cueilleuses de lentisques”, de les cançons gregues de Maurice Ravel, i de la cançó “Meine Lippen sie küssen so heiß” de l’òpera “Giuditta” de Franz Lehar.  No és la primera vegada que la cantant d’òpera actua per a Càritas Mataró. Ja va fer-ho per a celebrar el 40è aniversari de la delegació mataronina.

COMPARTIR