Casa Julià reobre les seves portes

Text: Redacció
361
D’esquerra a dreta: Jordi Vallcorba, president de la UBM; Lluís González Julià i Ma Lluïsa Julià; i Miquel Rey, regidor de Promoció Econòmica i Innovació de l’Ajuntament de Mataró.

Casa Julià, establiment de referència en el món de la il·luminació i la decoració, va reobrir el passat dissabte 26 de novembre el seu establiment de Mataró, després d’un procés de reforma integral en el qual s’ha adaptat el negoci familiar als nous temps.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència del regidor de Promoció Econòmica i Innovació de l’Ajuntament de Mataró, Miquel Rey, i del president de la Unió de Botiguers de Mataró, Jordi Vallcorba, que van acompanyar la família Julià.

La nova botiga, de 200 metres quadrats, comença una nova etapa liderada per M. Lluïsa Julià i Lluís González Julià (tercera i quarta generació que dirigeix el negoci familiar), tot i que continuarà mantenint l’essència del seu fundador: conjugar la il·luminació i la decoració més adequada per a cada llar i negoci.

Amb aquesta inauguració, Casa Julià pretén consolidar-se com a referent del sector i sinònim de servei de qualitat i confiança, on s’hi podran trobar les millors marques i les últimes novetats.  L’experiència i rigor que avalen el negoci ha permès la família Julià mantenir l’excel·lència en il·luminació durant 86 anys a Mataró, ciutat que ha vist néixer i créixer l’empresa.

La reobertura de l’establiment coincideix, a més, amb la consolidació del servei d’assessorament i de projectes globals d’il·luminació, tant per a particulars, com per a empreses, i amb el naixement de la botiga virtual, des d’on es poden adquirir tots els productes que ofereix Casa Julià.

COMPARTIR