CETEMMSA, 20 anys dedicats a impulsar la innovació

Text: cetemmsa
399

Fundat fa 20 anys a Mataró per impulsar el creixement i la innovació en el teixit industrial, CETEMMSA ha anat evolucionant fins a ser avui el referent espanyol en electrònica impresa i electrònica textilitzada.

El centre treballa estretament per a empreses i fabricants que amb aquesta tecnologia volen incorporar als seus productes noves funcionalitats. Són companyies que pertanyen a sectors econòmics molt diversos, com salut i benestar, automoció i transport, esport professional, seguretat i protecció, tèxtil tècnic, o arts gràfiques.

CETEMMSA és un centre d’innovació i tecnologia reconegut pel Ministeri de Ciència i un dels sis centres avançats que formen la xarxa TECNIO de la Generalitat de Catalunya. La seva seu social, en el TecnoCampus de Mataró, té 2.800 m2 repartits en quatre plantes a les que es troben els seus laboratoris. En aquests moments, té 88 treballadors, 77% dels quals pertanyen a l’àrea d’R+D+i.

CETEMMSA, que és una fundació privada sense ànim de lucre, va tenir el 2011 uns ingressos de 6,3 milions d’euros, pertanyent als serveis realitzats a 181 empreses i entitats privades, així com de subvencions per a projectes d’R+D+i en gran part d’origen europeu.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí