Cicloturisme tranquil per Catalunya amb Rafael Vallbona

Text: Redacció
872

De la mà de Cossetània Edicions, Rafael Vallbona publica 50 itineraris de cicloturisme tranquil per Catalunya, llibre en el qual s’hi poden trobar circuits ciclistes on el paisatge, la descoberta i el patrimoni són els protagonistes, de manera que eviten les grans dificultats físiques i el cicloturisme esportiu.

Cada ruta d’aquesta nova obra del periodista i escriptor maresmenc està pensada a partir de la idea de descobrir i cartografiar un territori amb suau cop de pedal, i posar-lo en valor històric, paisatgístic, social i cultural. En concret, són itineraris per vint-i-vuit comarques de tot el país, del litoral a l’Aran i del Segrià a l’Empordà. A més, sempre que es pot, s’hi combina la bicicleta i el transport públic, una mescla idònia per fomentar el turisme sostenible.

L’autor va publicar, l’any 2013, Cicloturisme tranquil per Catalunya. Ara, a 50 itineraris de cicloturisme tranquil per Catalunya, proposa 50 rutes completament noves per fer tranquil·lament en bicicleta.

Rafael Vallbona és escriptor i periodista. Ha publicat llibres de tota mena de gèneres; per alguns ha guanyat uns quants premis, i altres han estat traduïts a diversos idiomes. Apassionat del ciclisme, ha participat en nombroses proves internacionals tant de carretera com de muntanya, i ha fet alguns viatges en bicicleta dels quals n’ha escrit diversos llibres.

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí