Cinquena caminada contra el càncer de mama

Montserrat Chiva Bosch.  Presidenta de Maresme Oncològic
304

Ja tornem a estar al mes d’octubre, com des de fa 5 anys, organitzem la caminada popular contra el Càncer de Mama. Aquest any el diumenge 21 d’octubre. Amb la novetat que tindrem dos recorreguts: el tradicional, com sempre sortida al Parc Nou a les 9 del matí, amb el recorregut de plaça Granollers, ronda O’donnell, Lluís Companys, plaça Laietana, passeig Marítim i el Callao. I el llarg, que partirà igualment a les 9 del Parc Nou i seguirà plaça Granollers i d’aquí enfilarà cap a avinguda Puig i Cadafalch, plaça Badajoz, ronda President Tarradelles, ronda del Cros, Via Sèrgia, rotonda del Rengle, passeig de Marina, passeig Marítim, i finalitzar al Callao.

Estem molt il·lusionats de pensar que cada any la gent respon de forma sorprenentment exponencial. En molts casos ja estan esperant aqueta cita que poc a poc es va convertint en un clàssic mataroní. Ens agrada veure que aquest és un dia per gaudir de la companyia dels amics, familiars, éssers estimats, que tots estan per la nostra/seva causa i que junts donem coratge a les persones que en aquests moments estan en tractament, que estan esperant diagnòstics, que estan a l’espera de ser intervingudes, o les que estan convalescents. Ens hi unim i els fem costat, encara que sigui de manera testimonial.

Aquest dia, també remou sentiments. Molts recordarem que en caminades anteriors, hi varen assistir persones que ja ens han deixat, és llei de vida. Però mentre hi ha vida hi ha esperança i malgrat tot, sempre ens queda el record.

També ens voldríem agrair moltíssim la col·laboració de totes les persones i entitats que tot i que no es veuen, fan possible que aquest esdeveniment es pugui dur a terme. Són moltes les persones que porten dies treballant perquè tot pugui sortir bé.

Per acabar, vull recordar que els fons que es recullen d’aquests actes, es reinverteixen en el benestar de les persones afectades, de forma que podem seguir oferint els nostres serveis d’art-terapia, psicologia, reflexoteràpia, tallers d’autoajuda, reiki, xerrades divulgatives, acolliment, voluntariat…

Moltes gràcies a tots i totes, us esperem el dia 21 d’octubre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí