La cita boletaire de Vilassar de Dalt tanca les portes amb un nou èxit d’assistència

Text: Redacció
760

Vilassar de Dalt va tornar a ser l’últim cap de setmana d’octubre poble de referència en les fires de tardor que giren entorn del bolet. Any rere any, la cita aconsegueix xifres de visitants que sobrepassen el miler de persones, tal i com ha passat en aquesta edició que, tot i la manca de bolets al bosc, no n’han faltat a les parades de la fira.

La inauguració oficial es va celebrar diumenge 29 al matí i va comptar amb la presència de les autoritats locals i convidades.

Un any més, el carrer Marquès de Barberà es va omplir de gom a gom per acollir les més de cinquanta parades de productes diversos, des dels més artesanals, els inevitables bolets, els embotits i formatges, passant pels cistells, les castanyes o les diverses parades de col·lectius del municipi. També els més petits van tenir el seu espai de diversió amb els jocs que ocupaven l’espai de la placeta Barberà.

El Museu va tornar a ser centre neuràlgic de la fira amb la mostra que dona a conèixer les diferents espècies de bolets i n’especifica el nom científic i popular. El pati del museu va tornar a quedar petit per tastar la tradicional esparracada de bolets acompanyada d’un got de vi.

Al migdia va arribar el moment de conèixer la persona que rebria el Bolet d’Or 2017. Els Amics dels Bolets van voler elogiar la tasca feta en el món veïnal, en diferents entitats i al capdavant d’ADEA durant molts anys de la vilassarenca Rosachely Roa, qui va rebre amb una gran sorpresa aquest reconeixement públic.

COMPARTIR