Cita solidària per caminar per l’Alzheimer

Text: Redacció
161
Un moment de la presentació de la XV Mataró camina per l’Alzheimer.

Mataró torna a caminar per l’Alzheimer el pròxim 25 de setembre. Serà la 15a edició i, després de dos anys marcats per la pandèmia, es recuperen els tradicionals tres recorreguts: de dificultat alta, mitja i baixa. També tornen la samarreta pels adults, les gorres pels infants i els entrepans, inclosos en el preu de la inscripció.

El tret de sortida del recorregut amb més dificultat, és a dir el llarg, i del mitjà, serà a les 8 del matí al Parc Central. Els qui optin per una dificultat mitjana caminaran 3 km menys que amb el recorregut llarg, que té un total de 15,8 km.

Per la seva banda, el recorregut amb dificultat baixa començarà a caminar a les 9 del matí des del Parc Central Nou. El circuit resseguirà el centre de la ciutat i acabarà, com l’itinerari llarg i mig, al Parc Vell. Un cop allà hi haurà actuacions musicals i animació, a més de menjar i begudes per recuperar-se de l’esforç.

A 7 de setembre ja hi havia més de 600 persones inscrites, l’organització espera arribar als 5 mil i, per això, estaran obertes fins a últim moment. Els participants es poden inscriure per Internet a la web www.matarocamina.cat, en aquest cas les samarretes es podran recollir una hora abans de la sortida o a l’Escola Cor de Maria o al punt de la Plaça Santa Anna. A més, les inscripcions també estan obertes en diversos punts físics arreu de la ciutat:

  • Galeries de Mataró Parc (al passadís de la primera planta) entre dilluns i divendres de 17 a 20h i els dissabtes d’11 a 20:30h.
  • Escola Cor de Maria: De dilluns a divendres d’11 a 13h i de 17 a 20h.
  • Plaça Santa Anna: Tots els dissabtes fins al dia 24, d’11 a 21h.
  • Plaça Illa Cristina (Barri de Cerdanyola): de dilluns a divendres d’11 a 13h i de 17h a 20h i els dissabtes en el mateix horari de matins i de 16 a 20h a la tarda.

També es pot col·laborar comprant el cava solidari de la caminada i participant en el concurs fotogràfic amb l’etiqueta #caminaalzheimer22 a les xarxes socials.

COMPARTIR