Comença la quarta edició del Cicle de conferències “Els videojocs i els seus protagonistes”

Text: Redacció
802

Els professors del Grau en Disseny i Producció de Videojocs impulsen una nova edició del cicle de conferències amb professionals de diferents àmbits de la indústria dels videojocs. Sota el títol “Els videojocs i els seus protagonistes”, el cicle es consolida i celebra enguany la quarta edició. El cicle va començar el passat mes d’octubre i durant tot el primer trimestre es portaran a terme diverses sessions.

Les conferències s’emmarquen dins de les assignatures d’Història i Indústria de Videojocs, de primer curs, i Empreses: Estudi de casos, de quart curs. “L’objectiu del cicle és acostar la indústria a les classes del grau des de l’experiència dels seus protagonistes”, assenyala Ester Bernadó, coordinadora del grau. Aquestes ponències permeten als estudiants fer-se una visió de com és la indústria real i conèixer professionals que treballen en diferents sectors de videojocs, com l’art, el disseny, el desenvolupament o el màrqueting, entre d’altres. Carlos Abril, desenvolupador de Saber Interactive; Pazos64, youtuber; Natascha Röösli, productora i desenvolupadora de negoci de Rock Pocket Games; Ramón Nafria, crític i desenvolupador de videojocs; Mariona Valls, directora d’art de Mango Protocol; o Marc Canaleta, cofundador de Social Point, són alguns dels ponents confirmats d’aquesta edició.

Algunes de les conferències es graven i els vídeos de les ponències estan disponibles a Youtube, a la llista de reproducció “Els videojocs i els seus protagonistes”.

COMPARTIR