Coop Maresme programa una vintena de formacions en economia social i cooperativisme

Text: Coop Maresme
448

Les accions formatives es classifiquen en quatre grans blocs temàtics, que són: innovació social, comunicació i eines digitals, cura organitzacional i gestió empresarial.

L’itinerari formatiu de Coop Maresme s’ha elaborat tenint en compte les aportacions obtingudes en un qüestionari que, precisament, tenia com a objectiu detectar les necessitats formatives entre les entitats de l’economia social i les cooperatives del territori.

En total hi ha programades 19 accions fins al mes d’octubre, que està previst que es desenvolupin el ínia, per tal de garantir la seguretat de totes. En cas contrari, s’especificarà en la plataforma de gestió de projectes i inscripcions, on totes les participants s’hauran d’haver donat d’alta prèviament. És a través d’aquesta mateixa pàgina web des d’on es poden sol·licitar, també, acompanyaments individualitzats per a la consolidació o constitució d’entitats socials i cooperatives.

Més d’un miler de persones participen en l’Ateneu cooperatiu 2019/2020

L’any 2020 la pandèmia va colpejar amb força les nostres vides en tots els àmbits. Ara bé, “aquest virus ens ha demostrat que la nostra feina de formigueta té sentit si és compartida”, asseguren les entitats agrupades de Coop Maresme. Un esforç que s’ha vist reflectit en el balanç de l’Ateneu 2019/2020.

Al llarg del curs passat, Coop Maresme va dur a terme un total de 30 accions formatives adaptades a l’univers digital, a les quals hem de sumar les 23 que vam desenvolupar als centres educatius, on hi hem pogut comptabilitzar la participació de 300 persones, entre alumnat i professorat.

COMPARTIR