La coral La Nota reprèn els assajos

Coral La Nota.
363

Properament la coral La Nota de Mataró reprendrà els assajos habituals dels divendres, després de més de tres mesos d’aturada pel confinament. Davant la impossibilitat de fer-ho en el local on assagem habitualment del Cor de Maria, ho farem en un local més gran, per poder complir les normes de protecció i seguretat entre tots els cantaires, músics i Director.

Volem agrair les facilitats donades a la Parròquia de Sant Josep pel nou local d’assaig. D’aquesta manera, amb il·lusió, seguirem preparant el programa que teníem previst per a aquest curs 2019/2020, i que, malauradament,  no podrem estrenar en el tradicional concert de Les Santes d’enguany.

La Nota de Mataró és una entitat que neix el setembre de l’any 1998, en una iniciativa portada a terme per un grup d’amics que compartíem l’interès per la música i el cant, i de la qual va ser capdavantera la seva directora, Gemma Sancho Alòs, fins l’any 2011.

Actualment, la Coral La Nota de Mataró està dirigida per Gabriel Miralles Güell. Vàrem definir la nostra personalitat amb la creació d’un repertori basat en bandes sonores de pel·lícules, temes de musicals i música pop/rock.

Amb el nostre repertori, i amb el pas del temps, hem pogut forjar una trajectòria musical que ens ha permès obrir un camí dintre el món musical del cant coral de la ciutat de Mataró.

Per a més informació, podeu consultar la nostra pàgina web: http://corallanota.wix.com/coral-la-nota
Us podeu posar en contacte a través del telèfon: 679.73.14.79 o per e-mail corallanota@gmail.com
I ens podeu seguir a Instagram @coral_lanota
COMPARTIR