Creix el negoci del lloguer de vehicles

Text: Redacció
867

El negoci del lloguer de vehicles cada cop compta amb més seguidors. Fa uns anys aquest tipus d’empresa tenia molt mala reputació, com a conseqüència de l’abús que es realitzava moltes vegades, amb clàusules abusives o amb pagaments d’última hora que el client desconeixia. Sumat a l’elevat preu que tenien els vehicles, poca gent comptava amb aquest tipus de negoci.

Això ha anat canviat els últims anys, gràcies a les noves empreses de lloguer, que han sigut capaç d’adonar-se dels problemes que arrossegava el sector i han volgut arreglar-ho, fent tot el negoci molt més transparent i amigable cap al client.

Això s’ha aconseguit amb uns preus més raonables i mostrant una voluntat total cap al client a evitar tot tipus de desacord. Amb aquesta filosofia, des de fa uns anys el sector ha mostrat un clar creixement molt positiu, que reflecteix la confiança que estan generant els lloguers.

A més llogar un cotxe o una moto és una manera molt còmoda de moure’s per una zona turística, sobretot si està molt lluny de casa nostra i viatgem mitjançant un avió o un vaixell. No haver de dependre del transport públic ni d’haver de caminar enlloc que no vulguis és una gran comoditat, una cosa que es nota sobretot en zones més petites. Llogar cotxes a Eivissa o a Formentera, per exemple, és una molt bona opció gràcies a la poca dimensió de les illes.

Per altra banda els negocis d’aquest tipus també han vist un augment considerable en el lloguer de vehicles més destinats a esports d’aventura, com les motos de muntanya, o en especial els quads, uns dels vehicles més llogats en les zones de muntanya durant els últims anys, convertint-se en una de les activitats d’aventura preferides dels turistes.

Amb una popularitat en increment, els propietaris i treballadors esperen seguir apostant per filosofies més enfocades al client, per seguir millorant la relació entre les empreses i els clients.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí