El curs arrenca al TecnoCampus amb uns 3.200 estudiants de grau i postgrau

Text: Redacció
650

El curs 2017-2018 va arrencar el passat 25 de setembre al TecnoCampus amb l’inici de les classes dels graus i postgraus. Han tornat a les aules tots els estudiants de grau dels estudis vinculats a la Universitat Pompeu Fabra –uns 3.000– i al llarg dels mesos d’octubre i novembre s’inicia el període lectiu de postgraus i màsters, en què es calcula que es matricularan uns 200 estudiants.

A l’inici del curs es van fer les sessions de benvinguda als més de 800 estudiants de nou accés, que cursaran estudis de primer. S’iniciava així la docència per a aquests nous estudiants i per als de cursos superiors, que cursen algun dels setze graus o dobles graus que s’imparteixen a les tres escoles universitàries del TecnoCampus, adscrites totes a la Universitat Pompeu Fabra: l’Escola Superior Politècnica, l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa i l’Escola Superior de Ciències de la Salut.

Aquest curs s’ha registrat un important augment de la demanda en els programes de postgrau, especialment en els màsters. Una de les principals novetats del curs és el Màster en Indústria 4.0 que es fa íntegrament a distància en col·laboració amb la UOC.

Estudiants estrangers. Coincidint amb l’inici de curs i d’acord amb l’estratègia d’internacionalització, es va donar la benvinguda als estudiants internacionals que faran una estada acadèmica a Mataró. Durant el primer trimestre seran 71 els estudiants que cursaran els estudis

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí