Declaren desert el 59è Premi Iluro de Monografia Històrica

Text: Redacció
564

El veredicte del jurat de la 59a convocatòria del Premi Iluro de Monografia Històrica, convocat per la Fundació Iluro, es va fer públic el passat 15 de novembre a la nit a l’Ateneu de la Fundació Iluro. L’acte, va estar presidit per l’alcalde de Mataró, David Bote Paz, i el president de la Fundació Iluro, Pere Carles i Subirà.

A la 59a convocatòria s’hi havien presentat dos treballs: Testimoni d’importacions al temps antic i Puig i Cadafalch, periodista. El Jurat del premi, es va reunir a Barcelona el 10 de novembre i després d’avaluar els treballs presentats va considerar que cap de les obres presentades reunia els requisits que s’hi exigeixen. En conseqüència, va acordar, per unanimitat, declarar desert el Premi Iluro.

La proclamació del veredicte del jurat va anar precedida de la conferència ‘Joaquim Coll i Regàs a partir de documents inèdits’, a càrrec de Clara Mas i Casals, gestora cultural, doctoranda en Humanitats  i rebesnéta de Joaquim Coll i Regàs, que, arran de la recuperació de l’arxiu familiar, està realitzant una recerca històrica sobre la figura del seu rebesavi i la seva tasca com a empresari tèxtil mataroní.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí