Desenes Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia d’Innovació Educativa a Alella

Text: Redacció
543

Les Jornades d’Innovació Educativa Ferrer i Guàrdia es faran del 9 al 11 de  novembre sota el títol Repensant l’educació, tendències de canvi i experiències d’innovació educativa.

Compten amb 10 hores de formació on s’inclouen conferències, tallers i experiències d’innovació educativa per a conèixer i donar visibilitat i espai de debat a la tendència actual d’innovació, tenint en compte l’impacte de l’educació a la societat actual, des d’una visió oberta, en xarxa i comunitària. S’han organitzat les tres tardes sota tres idees clau: ‘De què parlem quan parlem d’Innovació educativa?’, ‘Com ho fem?’,  ‘I amb qui innovem?’.

Les jornades són obertes a totes les persones que tinguin interès en el tema i pels professionals que acompleixin els requeriments formatius. Enguany es podrà sol·licitar la certificació de 10h del Pla de Formació de Zona dels Serveis Educatius del Baix Maresme.

Són gratuïtes, però amb inscripció prèvia que va poder fer-se del 12 al 28 de setembre.  Es pot consultar tot el programa detallat a www.alella.cat/jornadesferreriguardia

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí