Destinums Viatges: un nou concepte d’agència de viatges

Text: Redacció
594

Destinums Viatges…. i més, neix de l’experiència dels anys de treball i sobre tot d’una profunda reflexió del que està passant, el que ha passat i el que passarà en el món dels viatges i de l’oci.

Això es el que ens explica la seva directora d’operacions, Marta Casals, que després de 20 anys en el sector dels viatges té les idees més clares que mai. La Marta ens comenta: “Cal aprofitar les oportunitats que el món i la vida ens donen, el món cal visitar-lo i la vida escoltar-la, per això la meva vida i el meu món son els viatges”.

Destinums Viatges… i més, ha aconseguit posar al servei del públic final tant l’experiència del seu equip com totes les vivències que aquests anys de viatges propis i dels clients els hi han transmès. L’agencia té la versatilitat i capacitat de recomanar un creuer, tenint en compte quines necessitats i expectatives té el client, de preparar la volta al món per a un grup o fer del viatge de noces un record inoblidable. D’oferir tant a empreses com a particulars uns paquets temàtics per a incentius o celebracions que no tenen res a veure amb l’oferta actual, ja que no estan pensats amb el volum, sinó que estan fets amb l’experiència que té l’equip i que els han fet gaudir, sentir i experimentar. La Marta afegeix,“tenim la sort de gaudir d’un equip de professionals en diferents doctrines que s’uneixen amb la finalitat de fer les coses bé i acompanyar-nos no tan sols en el viatge, si no en la seva gestió”. Com ens comenten, el millor guia que et pots trobar en un viatge és aquell que t’ajuda a escollir-lo i a preparar-lo.

Com ens comenten, el millor guia que et pots trobar en un viatge és aquell que t’ajuda a escollir-lo i a preparar-lo.

La presència d’Internet no ha fet que el sector hagi perdut professionals?
Professionals no, el que s’ha perdut són agències de viatges o presència al carrer. Pensem que Internet és de gran ajuda per a nosaltres i per al client, encara que hi ha coses que no son substituïbles. D’altra banda, als que treballem en el sector ens ha vingut fantàsticament bé que el client estigui informat i pugui comparar.

Ni tenim por a Internet ni n’hem tingut mai, bàsicament per dues raons. La primera és que la xarxa no ens pot substituir, ni té la intenció de fer- ho. Internet té la finalitat de vendre, nosaltres també, però no a qualsevol preu i no parlo del cost econòmic, ja que no és més econòmic comprar un bitllet d’avió per una web que en una agència de viatges, a més el client cada vegada ho té més clar, per que aquests anys n’han fet un client més informat i experimentat.

Un exemple són les empreses que van ser els primers clients que varen començar a deixar de banda els serveis de les agències i substituir-los per les webs de venda de viatges, que ara també han estat els primers que han tornat a utilitzar-nos. Cap software pot substituir, de moment, ni la intuïció ni la experiència i molt menys la passió.

Què ens poden donar de diferent que els altres no tinguin?
Productes exclusius, activitats diferents i sobretot servei personalitzat i passió per la nostra feina.

I el preu, què passa amb el preu?
Per contestar aquesta pregunta hauríem de reflexionar sobre la següent qüestió: què es un bon preu?

Per a nosaltres, un bon preu és aquell en el que tot viatger en el moment i després d’utilitzar allò que compra, l’últim que recorda és el que ha pagat; i el primer el que ha viscut i com ha gaudit del servei comprat. Això ens serveix per a un bitllet d’avió, per la volta al món i per un quilo de pomes.

Per això hem arribat a la conclusió de què les nostres millors ofertes són les demandes i necessitats dels nostres clients.

Recomani’ns algun destí o alguna activitat per a aquestes dates i expliqui’ns com hem de gestionar els nostres viatges…
Destins per gaudir a l’hivern, n’hi ha molts i molt diversos, tot dependrà de la disponibilitat de dates que tinguem.

El típics mercats de Nadal de centre i nord d’Europa són una bona opció, però no només els de les grans capitals, sinó gaudir de mercats petits en pobles encantadors, com per exemple el mercat que fan a Salzburg, val la pena.

Ara, a l’hivern, les aurores boreals als països escandinaus són una experiència única que ens ofereix la natura. Tenim preparat un grup reduït per viatjar a Islàndia aquest hivern i gaudir de les meravelles que ens ofereix aquest país, a part de contemplar aquest gran espectacle.

És important, per gestionar el viatge que volem fer, saber què es el que volem veure i de quina manera. A partir d’aquí, segur que ens és més senzill trobar quin és el nostre destí en cadascun dels casos.

Moltes vegades, l’ajuda d’un professional dels viatges ens ajuda a descobrir destins o entorns que no pensàvem que existien o que ens podrien sorprendre.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí