Un dispositiu que simplifica la connexió a wifi s’endú el primer premi dels Creatic 2018

Text: Gemma Ponce  // Foto: Albert Canalejo
628

WiPass és un dispositiu que permet connectar-se a una xarxa wifi sense necessitat d’introduir prèviament la contrasenya que ha estat mereixedor del primer premi dels Creatic d’enguany, en els quals han competit fins a 45 candidatures i s’ha batut rècord de participació. Els emprenedors del projecte, Mariam Ayadi i Nil Mandri, van rebre amb il·lusió el guardó, valorat en 12.000 euros i una bonificació en l’estada de l’empresa al TecnoCampus.

El lliurament va tenir lloc el passat 28 de novembre, en el marc de la Nit de l’Emprenedoria, organitzada anualment per l’Ajuntament de Mataró i el TecnoCampus. En l’acte, presentat per l’actor Pep Plaza, es va fer entrega també del segon premi Creatic, amb una recompensa econòmica de 6.000 euros i allotjament a la incubadora d’empreses, que va ser per ZER Collection, una marca de roba confeccionada amb una tecnologia de fabricació digital que fa possible disminuir els residus resultants. Com també del tercer, de 3.000 euros i estada a la incubadora, per EVIX, un complement pel casc de ciclistes que protegeix la columna cervical.

D’altra banda, durant l’esdeveniment també es va fer un reconeixement a les empreses del territori que desenvolupen bones pràctiques en l’àmbit de responsabilitat social i es va entregar el premi a l’emprenedoria universitària, al qual tenen accés només els estudiants del TecnoCampus. El van rebre Alfredo Sotelo i Anna Gilabert i el seu projecte DIOWL BARCELONA, de roba interior divertida.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí