Dos estudiants del TecnoCampus viatgen a bord del tren de les idees d’imagine express

Text: Redacció
827

L’estudiant Marc Gaixas, de la Doble titulació en AdE i Màrqueting i Comunitats Digitals, i John Enrique Correa, graduat en el Màster en Emprenedoria i Innovació, són els dos estudiants que representen TecnoCampus a la cinquena edició de l’Imagine Express. Del 22 al 26 de febrer van viatjar a bord d’un tren d’alta velocitat entre Barcelona, París i Londres on, durant quatre dies, es desenvolupen idees de negoci innovadores al voltant del sector mobile.

El viatge va acabar a Barcelona, on els cinc grups guanyadors van presentar les seves propostes al 4YFN, la plataforma de negocis que s’organitza dins del Mobile World Congress. Imagine Express és un programa d’innovació disruptiva que impulsa Imagine Creative Center amb l’objectiu de reunir emprenedors multidisciplinaris de tot el món i desafiar-los a donar resposta a reptes tecnològics durant un període determinat. En aquesta edició, van participar-hi un total de 39 participants de nou països, que treballaran en tretze idees de negoci. En el cas del TecnoCampus, Marc Gaixas va participa-hi com a representant de l’equip guanyador de l’última edició del Weekend Challenge, mentre que John Enrique Correa ho va fer com a guanyador dels Premis Creatic 2017 en categoria universitària.

En aquest sentit, Correa va valorar les facilitats que dona el TecnoCampus a l’hora de construir el propi camí com a emprenedor. “Des de l’experiència d’haver emprès, crec que és fonamental treballar amb la ment oberta qualsevol projecte i ser molt receptiu a tots els suggeriments”, afirma Correa. Gaixas, per la seva banda, va valorar que des del TecnoCampus fomentin l’emprenedoria i la innovació: “Si vols tenir una trajectòria emprenedora, la clau és implicar-te i no dir que no a les oportunitats que t’ofereixen des de la universitat”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí