El CF Alella acorda amb la Fundació Johan Cruyff crear un equip de futbol inclusiu

Text: CF Alella
567

El municipi d’Alella obrirà les seves portes al llarg dels pròxims mesos perquè tots els infants amb discapacitats físiques i psíquiques de la comarca puguin fer esport.

La directiva del Club de Futbol Alella i una delegació de la Fundació Johan Cruyff han signat un conveni de col·laboració que vincula les dues entitats per fomentar la pràctica esportiva inclusiva al Maresme.

D’altra banda, coincidint amb la presentació dels més de 200 jugadors del CF Alella conduïda pel showman David Stromboli, el Camp de Futbol Municipal es va convertir en l’escenari ideal per donar el tret de sortida a aquest emocionant projecte.

L’Alella i la Fundació Johan Cruyff s’abracen per treballar plegats amb un únic objectiu: posar a disposició de molts nens i nenes que ara mateix no poden fer esport un espai de formació i de benestar.

Des del moment present, el Club de Futbol Alella passa a formar part de les entitats esportives que col·laboren amb la Fundació Johan Cruyff per oferir a infants i adolescents amb discapacitats físiques o psíquiques la possibilitat de jugar a futbol. Convertint-se, alhora, en el tercer club del Maresme, després del Racing Pineda de Mar i del Futsal Vilassar de Mar, amb capacitat per acollir jugadors discapacitats, l’Alella vol compartir amb tot el seu entorn l’enorme il·lusió que aquest compromís suposa.

Des de la directiva ja es treballa per incorporar una persona dins de l’organigrama tècnic que s’encarregui de coordinar i dirigir l’equip inclusiu que el club anirà configurant amb el suport de la Fundació Johan Cruyff, ens que realitzarà un seguiment periòdic de l’equip i que assessorarà el CF Alella en qüestions de metodologia de treball. Des de la seva creació, la Fundació Johan Cruyff ha consolidat diversos eixos de treball a nivell internacional per lluitar contra la obesitat infantil, promoure la integració i els valors de l’esport i impulsar l’activitat esportiva inclusiva.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí