El complex Sorli Emocions s’inaugura el 22 de novembre

Text: Redacció
856

Els promotors d’aquesta iniciativa volen que sigui un concepte innovador que conjugui diferents móns amb una clara voluntat d’oferir al visitant el millor de cadascun d’ells.

Sorli Emocions és l’edificació més emblemática del projecte, un complex amb hotel, zona comercial, espai gastronòmic i de restauració. Té l’objectiu de convertir-se en una zona referent de trobada per a tota la familia, visitants ocasionals i habitants dels municipis veïns. “Serà un lloc on relaxar-se sortint del centre esportiu, on trobar la més alta tecnologia, comprar regals, dinar o assistir a una presentació del darrer model d’una empresa de telecomunicacions, entre moltes d’altres propostes”, asseguren els promotors d’aquesta iniciativa.

Pel que fa als equipaments, l’hotel que hi haurà, de 4 estrelles, comptarà amb 33 habitacions, 16 d’elles amb terrasses, d’uns 20-25 m2 de superfície cadascuna.

L’espai comercial tindrà àmbits personals i per a la llar, amb rellotgeria i complements, perfumeria, cosmètica i maquillatge d’alta gamma, fragàncies per a la llar, parafarmàcia i benestar, telefonia, estris i gadgets per cuinar i llibreria, així com espai gourmet  amb botiga de cafè, te i i infusions i també bodega.

Per la seva banda, l’espai de restauració comptarà amb vermuteria, restaurant, xarcuteria gourmet, pastisseria i fleca.

Al costat de Sorli Emocions hi haurà l’altre gran puntal del complex, Sorli Sport, que oferirà un concepte de qualitat de servei fins ara inèdit al Maresme. En concret, a la planta carrer es trobaran sis pistes de pàdel a l’aire lliure i al seu costat, l’edifici principal, dividit en tres plantes i solàrium. A més, a la planta soterrani hi haurà tota la zona d’aigües amb els seus propis vestidors i wellness, orientada a oferir als socis i visitants el màxim confort.

Diferents piscines, saunes, spas i cabines de massatge i tractaments de bellesa oferts per Natura Bissé faran de la visita a Sorli Sport uns experiència força reparadora i relaxant. Fitness, cycling i solàrium complementaran aquesta interessant oferta.

Sorli Emocions es presenta

En la recta final cap a la inauguració del complex Sorli Emocions, el matí del passat 9 d’octubre, a l’Hotel Gallery de Barcelona, va presentar-se en roda de premsa el projecte.

Durant la presentació, el Director General de Superfície d’Alimentació, Julio Santos-Olmo, va destacar la singularitat de Sorli Emocions i el fet de voler “democratitzar el luxe”, en una obra de 15 milions d’euros de pressupost que obrirà les seves portes el proper 22 de novembre.

Per la seva part, l’Administradora i Directora de Màrqueting i Comunicació, Anna Sorli, va comentar que l’objectiu del centre és “emocionar a tots els visitants”, en un “espai que invita a conviure diferents experiències i que com denominador comú té les persones i el seu benestar”. També va comentar que es tracta d’una “suma d’espais que estan relacionats entre sí i on podràs gaudir dels grans i petits plaers de la vida, ningú no en sortirà indiferent”.

 

COMPARTIR

1 COMENTARI

Comments are closed.